Berber saçı görseldeki gibi yapabilir mi?

NGHTDRK54

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu saçı istiyorum ama böyle sivri sivri kesebilmesi mümkün mü? Ben hiç böyle saçlı birini görmediğimden soruyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• artworks-dzMtZlV4uGfUmAj4-8nuz8A-t1080x1080.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 105
Mahalle berberine falan gidersen %90 senle dalga gececek. Eger elit yeni nesil tiraslar yapan bir berbere gidersen yapar tabii.

Ben bu saçı istiyorum ama böyle sivri sivri kesebilmesi mümkün mü? Ben hiç böyle saçlı birini görmediğimden soruyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hocam bu saç şekillendirmesidir, size kalmış fakat muhtemelen çok ağır dalga konusu olacaksınız elit bir yere gidip tıraşa 700₺ vermezseniz.

Sen berbere bu saçı istediğini söyle seni subay tıraşı yapıp gönderir.

Bunu yapacak berber yoktur zaten çizim ile yapılmış tamamen saç anoto misine ters bir saç bu karakterin cosplayini yapan birinin saçının SS alın onu gösterin.

Ya bu konular olmazsa nasıl güleceğime çok şaşırıyorum. Forum komedi yerine döndü iyice cidden. Ayrıca kardeşim bu saçı ancak kafanda canlandırarak hevesini atabilirsin. Kimse bunu yapamaz.

Ya bu konular olmazsa nasıl güleceğime çok şaşırıyorum. Forum komedi yerine döndü iyice cidden. Ayrıca kardeşim bu saçı ancak kafanda canlandırarak hevesini atabilirsin. Kimse bunu yapamaz.

Lan ne oluyor sakin olun habhsjsbsjsbns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…