Berber saçımı mahvetti

569992

Hectopat
Arkadaşlar bugün tanımadığım berbere girdim işte dedim yanları 0'a vur, üstlerden de bayağı al dedim. Bayağı al dememin sebebi babam uzun saça gıcık oluyor. Bayağı al dedim. İşte tıraş bitti 70 TL verdim çıktım baktım üstten hiç almamış ayrıca yanlar sanki tas kafa yapmış gibi. Kekolara benziyorum resmen. Üst zaten hiç alınmamış. Babam şu an salonda ben odamdayım kaç saattir gözüne gözükmüyorum. Hatta saçımı kestiğimi de bilmiyor. O bana "eğer üstleri aldırmazsan o saçları 3'e vururum" demişti. Ne yapmalıyım? Hiç kestirmesem daha iyiymiş. Babamı nasıl ikna ederim? 3'e vurulmasını istemiyorum ben.

Sabah berbere tekrar giderek evdekilerin üst uzunluğunu beğenmediğini ve düzeltme yapmasını rica edebilirsin. Üstler kısaldığında yanların sıfırlaması o kadar sırıtmayacaktır. Babana da gittiğin berberi tanımadığını ve ilk kez gittiğini anlatırsan anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Tam tersi olacak.

Hocam saçını sıfıra vur, zaten yanlar öyle üstlerde öyle olsun. Kendini beğenmemen normal işte sana bir şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…