Berberler kafasına göre para alabilir mi?

Kyraxxx

Hectopat
Daha fazla  
En son bir ay önce gittiğim berber, net hatırlamasam da yüksek ihtimalle 200 TL almıştı. Bugün tekrar gittiğimde 300 TL aldı.
Ama sorun o değil. Adam tıraşını yaptı, en son para alma evresinde arkadaşlarıyla gülerek 300 TL dedi. Ben "Daha önce 200 TL almıştın," dedim ama "Yok, 300 TL almıştım," dedi. Ben zaten tam hatırlamadığım için ne istiyorsa verdim ama içime kurt gibi oturdu. Özellikle arkadaşları ile gülmesi beni çok kıllandırmıştı. Berberler devletin belirlediği aralıkta kafasına göre para alabilir mi? Bu konuda düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu anda 300 TL normal aslında. Geçen hafta mı kıyak geçti acaba? Ben aylar önce 300'e tıraş oldum şimdi 500'den aşağı değil.

Onların da fiyat tarifesi belirledikleri bir birlik var kendi aralarında. Tarifeye zam gelmiştir. 300 lira traş ucuzmuş.

Hocam devlet parasına uymak zorunda olsa 1-2 k alanlar ne yani.

O gülmeleri falan çok da üzerinize alınmayın. Bilirim o düşünceyi ama emin ol senle alakası bile olmuyor. Liseli ergen grup falan değildir brişeye gülmüşlerdir sana kazık attıkları için değil kii 300 lira çok az bile sen emin ol. En son 300 lira 3-4 ay öncemi ne yapmıştı benim berber.

Ne olmasını istiyon kral bence büyük oyunlar dönüyo masonlar olabilir işin içinde berber felan güldüyse arkadaşlarıyla bi işler var bunda

300 TL olsun 400 TL olsun önemli değil ben parasında değilim. Sadece en son 200 TL aldı diye hatırlıyorum şimdi 300 TL alınca ve sen en son 300 TL vermiştin diyince birde arkadaşlarıda gizliden arkada gülünce içime oturdu. Ama dediğinize göre istediğini alabilirmiş zaten yapacak birşey yok.

Ah be hocam ayak üstü sizi kazıklamış galiba.

2018 gibi babam Ankara'da bir yerde sakal tıraşı olmuştu iş gereği. O zamanın parasıyla 800tl istemişlerdi. En azılnan kendi cebinden ödememişti.

Velhasıl yasa varmı yokmu çokta önemli değil. Sonuçta kim yasaları takıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…