Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 5 Ocak 2015 #11 Benim attığım linkteki eldivendede mevcut telefonda kullanabilme. Buff sevmediğim için ise buff almayı hiç düşünmedim.
Benim attığım linkteki eldivendede mevcut telefonda kullanabilme. Buff sevmediğim için ise buff almayı hiç düşünmedim.
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 5 Ocak 2015 #12 Raydric dedi: Benim attığım linkteki eldivendede mevcut telefonda kullanabilme. Buff sevmediğim için ise buff almayı hiç düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Kendi fikriniz saygi duyarim fakat biliyorsunuz birden fazla kullanma cesidi oldugu icin. Her turlu kullanabiliyorsunuz, hem bere, hem bogazlik.
Raydric dedi: Benim attığım linkteki eldivendede mevcut telefonda kullanabilme. Buff sevmediğim için ise buff almayı hiç düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Kendi fikriniz saygi duyarim fakat biliyorsunuz birden fazla kullanma cesidi oldugu icin. Her turlu kullanabiliyorsunuz, hem bere, hem bogazlik.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 5 Ocak 2015 #13 Evet ancak tercih meselesi ve ben pek haz almıyorum. Neden bilmiyorum ama ayrı ayrı takınca daha iyi oluyor gibi geliyor bana.
Evet ancak tercih meselesi ve ben pek haz almıyorum. Neden bilmiyorum ama ayrı ayrı takınca daha iyi oluyor gibi geliyor bana.