Sürprizbozan Bergen filminin sadece "gişe filmi" olması

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

231782

Kilopat
Bugün izledim filmi. IMDb puanı fazla bence bu film için IMDb Bergen (2022) - IMDb filmi

3.373.947 kişi izlemiş box Office Türkiye verilerine göre bergen tüm zamamların en fazla izlenen 28. filmi. Olmuş. Yani film amacına ulaşmış ayrıca muhtemelen bu ay lider devam edecektir vs. ama asıl mesele bence filmin "önceden olmuş meseleleri anlatamaması" ayrıca filmin başrol oyuncusu farah zeynep abdullah bergeni hakkıyla taşıyamamış ama her şeye rağmen "oyunculugu bence orta düzeyde olmuş filmde hatırlayanlar olacaktır farah Zeynep'ten önce Seranay'la (sarıkaya) anlaşılmıştı film için Serenay'dan daha isabetli bir tercih farah. Lakin özellikle filmdeki müzik seçimlerini hiç ama hiç begenmedim.
o Meşhurhttps://www.youtube.com/watch?v=anAkJV1mFeE parça filmin final sahnesinde kullanılmış hemen akebinde zaten ne olacagını tahmin edersiniz bergen sahne isimli belgin sarılmışer vuruluyor ve zaman atlaması yaşanıyor sonrasında Bergen'in mezarı gösteriliyor akebinde film bitiyor
oturmuş düşünmüşler nasıl olsa müslüm izlendi. Biz de bergeni çekelim haydi diye bir film ancak bu kadar "klasik" anlatılabilirdi. Filme puanım 7, oyunculuklar sayesinde, özellikle Erdal Beşikçioğlu döktürmüş, kötü rolde bence.

Son dönemlerdeki sıkça gördüğümüz filmlerden keşke farah yerine bergen söyleseydi filmdeki müzikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yerde görüyorum ve duyuyorum sanırım yeni nesil reklam taktiği bu Trendyol'un sürekli art arda gelen çıkan reklamları gibi biraz rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…