Çok şiddet içerikli diyorlar doğrumu şiddet içerikli ise çok mu şiddet içerikli?Ben Müslüm kadar beğenmedim fakat güzel gidilir.
Çok değil bence tabi bazı kısımlar biraz fazla şiddet içeriyor ama izlenir yani tadında.Çok şiddet içerikli diyorlar doğrumu şiddet içerikli ise çok mu şiddet içerikli?
Bergen'in hayatı hakkında bir fikrin var mı? Hayır onlar var filmde; kezzap, dayak, biraz daha dayak, biraz daha dayak, mermi yeme gibi şeyler şiddet değilse yok.Çok şiddet içerikli diyorlar doğrumu şiddet içerikli ise çok mu şiddet içerikli?
Bergen in hayatını hiç bilmiyorum sadece dikkatimi çekti.Bergen'in hayatı hakkında bir fikrin var mı? Hayır onlar var filmde; kezzap, dayak, biraz daha dayak, biraz daha dayak, mermi yeme gibi şeyler şiddet değilse yok.
13 yaş sınırı var, karşılıyorsan git derim. Şiddeti içinde hissediyorsun ama ekrandan kan falan sıçramıyor Rambo gibi.Bergen in hayatını hiç bilmiyorum sadece dikkatimi çekti.
Ama önerimdir hocam sakın en öne oturmayın film boyu kafam yukarıda izledim umarım boynum yamuk kalmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.