Arkadaşlar az önce 2013'teki o konusunu gördümde aklıma takıldı. Daha sonradan başka forumlarda gören var mı? Ulaşılmış mıdır ailesine sizce? Ayrıca Technopat ekibi o kadar bilgiye nasıl ulaştı onu da merak ediyorum. Sonuçta buraya kayıt olurken ByNoGame'e kayıt olur gibi T.C. Kimlik bilgilerinizi girmiyorsunuz.
İlk öncelikle tüm forum sakinlerinden özür diliyorum en basta recep baltaş olmak üzere tüm ettigim lafları üstleniyorum yalanda söylemiyorum cünkü söyledim cünkü bazı forumlarda birkaç kişinin doldurmasına gelerek ve o anda ilaçlarımı almam gerekirken almamıştım tüm hatalar benim utancımdan...
İlk öncelikle tüm forum sakinlerinden özür diliyorum en basta recep baltaş olmak üzere tüm ettigim lafları üstleniyorum yalanda söylemiyorum cünkü söyledim cünkü bazı forumlarda birkaç kişinin doldurmasına gelerek ve o anda ilaçlarımı almam gerekirken almamıştım tüm hatalar benim utancımdan...
Doğduğun yer, Ana baba herhangi birinin adı gibi ufak bilgilerle daraltirlar onu. Ki zor değil bulmak adından FacdBook hesabını bulsa mesela zaten gerekli bilgilere erişir.