Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 672 21 Temmuz 2025 #1 Sosyoloji bitirdim, şu anda vizem var ancak ben temelli gitmek istiyorum. İş imkanı bulabilir miyim veya ne yapmam lazım orada yaşayabilmek için?
Sosyoloji bitirdim, şu anda vizem var ancak ben temelli gitmek istiyorum. İş imkanı bulabilir miyim veya ne yapmam lazım orada yaşayabilmek için?
Jonathan Bell Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 357 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #2 Oturma ve çalışma izni alman lazım, fazladan basamaklar da olabilir.
Akıllı Kuş Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #3 Dursun Papi dedi: Sosyoloji bitirdim, şu anda vizem var ancak ben temelli gitmek istiyorum. İş imkanı bulabilir miyim veya ne yapmam lazım orada yaşayabilmek için? Genişletmek için tıkla... Vizen ne tür? Çalışma iznin var mı?
Dursun Papi dedi: Sosyoloji bitirdim, şu anda vizem var ancak ben temelli gitmek istiyorum. İş imkanı bulabilir miyim veya ne yapmam lazım orada yaşayabilmek için? Genişletmek için tıkla... Vizen ne tür? Çalışma iznin var mı?
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.863 Çözümler 2 Yer Beyşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #4 Çalışma izni gerekiyor hocam
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 672 21 Temmuz 2025 #5 DublinDEI dedi: Çalışma izni gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Yani iş bulmam gerekiyor.