Berserk devam ediyor mu?

668214

Hectopat
Berserk başladım ve tortuga çeviriden okuyorum. Burada durumu devam ediyor olarak gösteriyor. Bu daha diğer bölümleri çevrilmediği anlamına mı geliyor, yoksa hala yeni bölümler geliyor mu?

Mangakası öldü, yardımcıları vs devam ettiriyordu sanırım. Sizin dediğiniz çevirisini yapan gruba bağlı, yani keyiflerine. :D

2 3 ayda bir yeni bölüm geliyo. Yazarın yakın arkadaşıyla-bayağı ünlü bi mangaka- stüdyosu yapıyo.

Sana kötü bi haber verim, Berserkin cevirisi son 80 85 chaptera yani 280lere kadar bayağı kötü bi çeviri. Okuduğun şeyle miuranın yazdığı şey bambaşka şeyler olacak.

Berserk başladım ve tortuga çeviriden okuyorum. Burada durumu devam ediyor olarak gösteriyor. Bu daha diğer bölümleri çevrilmediği anlamına mı geliyor, yoksa hala yeni bölümler geliyor mu?
Reis kimse tam olarak anlatmamis ben sana soyliyim mangagasi öldü icin mangagakin arkadası onun notlarindan ve anlatigi kadariyla yola cikarak mangayi suan o yapiyor şuan torguta ceviri manga ciktigi gibi saatler icerisinde ceviriyo şuan guncel de ama 6 ayda 1 chepter bolum geliyor 1 yilda 2 tane bölüm geliyor şuan bitmesi bi 5 10 yıl yada daha fazla sürer demislerdi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı