Berserk dövmesi yaptırmak

894126

Picopat
Arkadaşın hevesiyle Guts'un boynundaki simgeyi yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda sorular var. Boyun bölgesi çok acıtıyor diyenler var ama zaten küçük bir simge ne kadar sıkıntı çıkarabilir ki diye de bir düşüncem var. İlk defa girişeceğim için nasıl bir şey onu da bilmiyorum hiç dövme yaptıran var mı? Bu kadar abartıldığı var mı? Yoksa başka bir yere düşüneceğim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250223_230847_495.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 134
İlk başta kalıcı yaptırma yaşın küçükse hiç yaptırma eğer yaptırmak istiyorsan da geçici yaptır ki daha sonra pişman olmayasın heves geçer ama pişmanlık geçmez.

Berserk seven için çok anlamlı dövme olur Benim de planlarımda vardı Brand of Sacrifice ama tam aynı noktaya değil de bileğime düşünüyordum. Sonradan pişman olup olmayacağınızı çok çok iyi düşünüp, öyle karar vermelisiniz sadece.

İlk başta kalıcı yaptırma yaşın küçükse hiç yaptırma eğer yaptırmak istiyorsan da geçici yaptır ki daha sonra pişman olmayasın heves geçer ama pişmanlık geçmez.

Geçici olarak bulabilir miyim bilmiyorum. 20 yaşındayım sadece ilk defa yaptıracağım için gerginlik var bir de millet en acı veren yerlerden biri deyince iyice bir arada kaldım yoksa pişmanlık ettirecek portre gibi bütün boynu kaplayacak bir şey değil.

bende berserki çok seviyorum fakat vücuduna yapıcak kadar seviyormusun onu kendine sor. 1 hafta bekle adam akıllı düşün 1 hafta sonra hala istiyosan yaptır gitsin.bide bu kadar korkak olma acımıycak.

Bende berserki çok seviyorum fakat vücuduna yapacak kadar seviyor musun onu kendine sor. 1 hafta bekle adamakıllı düşün 1 hafta sonra hala istiyorsan yaptır gitsin. Bir de bu kadar korkak olma acımayacak.

En sevdiğim arkadaşımın varı yoğu berserkti bende merak ettim başladım mangalardan nefret etmeme rağmen bir oturuşta 30 sayfa okutacak kadar sevdirdi kendini. Benim de aklımda vardı (özellikle tutulmadan sonra) bir anda dövmesini yaptıracağım diye mesaj atınca iyice denk geldi.

Her şeyin bir mantığı yok. Bazen hayatta zevk almaya bakıyorum bir gün yaşlanırız bir daha buluşamayız diye arkadaşımla bir anı olsun bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…