7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Ocak 2024 #11 Shura26 dedi: Hocam merhaba sizin elinizde 20 gb lık berserk arşivi vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım konuyu yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Berserk manga : Kentaro Miura : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive comic book zip yazan. Pdf olarak da var ayrıca. Kalite kıyasını kendin yaparsın. Pdfde boyut avantajı var ama yer varsa comic book zip olanı öneririm. 41 ve 42.cildi nyaadan bulabilirsin.
Shura26 dedi: Hocam merhaba sizin elinizde 20 gb lık berserk arşivi vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım konuyu yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Berserk manga : Kentaro Miura : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive comic book zip yazan. Pdf olarak da var ayrıca. Kalite kıyasını kendin yaparsın. Pdfde boyut avantajı var ama yer varsa comic book zip olanı öneririm. 41 ve 42.cildi nyaadan bulabilirsin.
Shura26 Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #12 74760 dedi: Berserk manga : Kentaro Miura : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive comic book zip yazan. Pdf olarak da var ayrıca. Kalite kıyasını kendin yaparsın. Pdfde boyut avantajı var ama yer varsa comic book zip olanı öneririm. 41 ve 42.cildi nyaadan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim, bulabileceğim en yüksek kalite Comic Book Zip herhalde değil mi ?
74760 dedi: Berserk manga : Kentaro Miura : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive comic book zip yazan. Pdf olarak da var ayrıca. Kalite kıyasını kendin yaparsın. Pdfde boyut avantajı var ama yer varsa comic book zip olanı öneririm. 41 ve 42.cildi nyaadan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim, bulabileceğim en yüksek kalite Comic Book Zip herhalde değil mi ?
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Ocak 2024 #13 Shura26 dedi: Cok tesekkur ederim, bulabileceğim en yüksek kalite Comic Book Zip herhalde değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Shura26 dedi: Cok tesekkur ederim, bulabileceğim en yüksek kalite Comic Book Zip herhalde değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Koltuk Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #14 74760 dedi: Öncelikle sil baştan okuman lazım ayrıca 280'lere kadar berserkin çevirisi kötü ve başka alternatifin yok Türkçe okuyacaksan. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama tortuga çeviride Manga'nın çevirisi okunmayacak derecede kötü mü yoksa okunur mu?
74760 dedi: Öncelikle sil baştan okuman lazım ayrıca 280'lere kadar berserkin çevirisi kötü ve başka alternatifin yok Türkçe okuyacaksan. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama tortuga çeviride Manga'nın çevirisi okunmayacak derecede kötü mü yoksa okunur mu?
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 557 Çözümler 2 24 Mart 2025 #15 Koltuk dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama tortuga çeviride Manga'nın çevirisi okunmayacak derecede kötü mü yoksa okunur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok hatırlamıyorum ama rahatsız edici değil bence.
Koltuk dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama tortuga çeviride Manga'nın çevirisi okunmayacak derecede kötü mü yoksa okunur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok hatırlamıyorum ama rahatsız edici değil bence.
Shura26 Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #16 Koltuk dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama tortuga çeviride Manga'nın çevirisi okunmayacak derecede kötü mü yoksa okunur mu? Genişletmek için tıkla... Okunur.
Koltuk dedi: Hocam konuyu hortlatıyorum ama tortuga çeviride Manga'nın çevirisi okunmayacak derecede kötü mü yoksa okunur mu? Genişletmek için tıkla... Okunur.