Berserk nereden okunur?

krekeas

Decapat
Daha fazla  
Athica'nın yayınladığı berserk mangasını aldım ilk 3 cilti tek oturusta okudum bitirdim 4.cildin cıkmasını beklemek istemiyorum internetten nereden berserk guzel Türkçe.
Ceviriyle okuyabilirim?
Tortuga ceviri var ama kotu diyorlar ceviriye.

Şimdi tortuga çeviri de 0-1'den 19'a kadar kaliteli çeviri var 3.kitap 0-9.bölüme kadar gidiyor yani torguta çeviriden 0-10'dan başlayıp 19'a kadar oku sonra yapabiliyorsan İngilizce oku yapamıyorsan ve çok merak ediyorsan kalitesiz bir şekilde okumaktan ya da beklemekten başka çaren yok.

İngilizcem manga okumak icin yetersiz ki berserk gibi agır bir mangayı hiç anlayamam mecbur kalitesiz okicam athica yayınladıkca tekrar okicam.

İngilizcem manga okumak icin yetersiz ki berserk gibi agır bir mangayı hiç anlayamam mecbur kalitesiz okicam athica yayınladıkca tekrar okicam.

Ben şu an 167.bölümdeyim tortuga da okumayı bıraktım atthica çıkardığında okumaya devam ederim.

Bence okuma ki ilerleyen zamanlarda bayağı kral bir adam geliyor onun söylediği kehanetler falan anlamazsın tortuga da bence bekle.

Vallahi yapacak bir şey yok kalitesiz okicam athica cıkardıkca kalitelisini okurum zaten 200 kusurlerde kaliteli ceviri varmıs.

Bence okuma ki ilerleyen zamanlarda bayağı kral bir adam geliyor onun söylediği kehanetler falan anlamazsın tortuga da bence bekle.

Hocam o derece kotu mu?

Translate yardımıyla İngilizce okacağız yapacak bir şey yok.

Bol bol spoiler yedim hocam ama bende oyle olcagımı dusunuyorum.

Tortuga da önemli bölümlerde yorumlara bakarsan çevirmenin hatalarını düzelten ve olayları anlatan insanlar var benim fikrim ilk önce bölümü translateden çevirerek oku sonra tortugadan sonra da yorumlara bak ben öyle yapmıştım değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…