Türkçe çevirisi kötü maalesef en azından ilk bölümler için. He okurum diyorsan tortuga çeviri de var.
tortuga-ceviri.com
Türkçe için maalesef evet.![]()
Berserk - Vol. 5 Ch. 1 - Bölüm 1 - MangaDex
Read Berserk Vol. 5 Ch. 1 "Bölüm 1" on MangaDex!mangadex.org
![]()
Berserk - Tortuga Çeviri
Guts idam edilmiş ölü bir kadın tarafından doğmuştur ve raslantıyla Gambino isimli bir paralı asker tarafından bulunmuştur. Gambino Guts’ı istemese de eşinin isteği üzerine onu evlat edinmiştir. Guts Gambino’nun paralı asker gurubunda bulunduğu süre içersinde ondan kılıç kullanmayı öğrenmiştir...tortuga-ceviri.com
Bu ikisinden başka çeviri yok gibi.
Ben tortuga’dan okudum. Mesela karakteri çok iyi anlatan bir kelime var diyelim adam onu iyi çevirmediği için bütün büyüsü bozuluyor olayın. Ha süper anlamlar çıkarmak gibi bir niyetin yoksa oku geç bir yerden sonra çeviri de düzeliyor zaten.Hocam sizce hangisinden okumalıyım
Tortuga için kimisi hatalı çeviri diyor.
Ben Tortuga'dan okudum. Mesela karakteri çok iyi anlatan bir kelime var diyelim adam onu iyi çevirmediği için bütün büyüsü bozuluyor olayın. Ha süper anlamlar çıkarmak gibi bir niyetin yoksa oku geç bir yerden sonra çeviri de düzeliyor zaten.
![]()
Resmi scan. Ayrica anime birçok şeyi atladığından kopukluklar oluşuyor, baştan başlanmasını öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.