Berserk'e nasıl devam edilmeli?

Alpicx0

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, az önce Berserk'in ilk cildini almış bulunmaktayım ancak animesini izlemek gibi bir fikrim de var. Anime direkt manganın başladığı yerden başlamıyor diye biliyorum. Sormak istediğim mangada kaçıncı chapter bittikten sonra animeye geçmeliyim? Açıkçası animesini izlemeye biraz kararlıyım ama mangayı da okumamazlık etmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Animeyi falan boş ver hocam mangadan başla ve devam et direkt. Mangada 0. olan bölümler var ister direkt onlarla başlayabilirsin istersen de 96. chapterı (90'larda bir şeydi tam hatırlamıyorum yanlış olmasın) okuyup o 0. chapterlara dönebilirsin. Ben ikinci dediğim gibi yapıp bitirmiştim ama ilk söylediğim gibi yapan da var hangisi doğru bilmiyorum açıkçası ikisini de savunuyorlar.

Merhaba, az önce Berserk'in ilk cildini almış bulunmaktayım ancak animesini izlemek gibi bir fikrim de var. Anime direkt manganın başladığı yerden başlamıyor diye biliyorum. Sormak istediğim mangada kaçıncı chapter bittikten sonra animeye geçmeliyim? Açıkçası animesini izlemeye biraz kararlıyım ama mangayı da okumamazlık etmek istemiyorum.

Ne yaptın bilmiyorum ama bence animesi Mangasının yanına yaklaşamaz. İnşallah Mangasından devam etmişsindir. Anime o Manganın verdiği duyguyu veremiyor. Mangayı okuduktan sonra gidip çarpıcı sahnelere baktım hiç duygu geçmedi bana animeden

Ne yaptın bilmiyorum ama bence animesi Mangasının yanına yaklaşamaz. İnşallah Mangasından devam etmişsindir. Anime o Manganın verdiği duyguyu veremiyor. Mangayı okuduktan sonra gidip çarpıcı sahnelere baktım hiç duygu geçmedi bana animeden
Mangasından devam ediyorum hocam :) şuan 25. Chapterda falanım sanırım.

animesini illa izliçeksen 1992 yapımını izle ve o yapım hikayenin başlarını anlatıyo ama sonlarda olması gereken bir karakter yok. ne yaparsanız yapın sakın 2011 yapımını izlemeyin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı