Merhaba.
Berserk'in 1997 yapımı olan animesini bitirdim ama nereden devam edeceğimi bilmiyorum. 2016 da çıkan Berserk'e baktım ama animasyonu çok kötü, mangadan mı devam edeyim? mangadan devam edeceksem nereden başlamalıyım?
Mangaya baktım ama bir tane peri falan vardı anlamadım neler olduğunu o yüzden bakmadım animede normalde peri falan yoktu benmi yanlış yeri okuyorum yoksa direk başlangıcımı öyle?
Mangaya baktım ama bir tane peri falan vardı anlamadım neler olduğunu o yüzden bakmadım animede normalde peri falan yoktu benmi yanlış yeri okuyorum yoksa direk başlangıcımı öyle?
Dostum animesi aşırı derecede sansür kaynıyor ve mangadaki çoğu şey çıkarılmış o yüzden 00 olan bölümlerden başlamanı öneririm. Ve evet başlangıcı bir bardaki peri ile başlıyor.
Ona stok gelmez çünkü yasaklı. Pem bulsanda eksik zaten. Değmez yani almaya. Ayrıca netten Türkçe okumanı da önermem. Berserk Manga Danke Empire diye arat.