Bershka'da Beden Seçimi Nasıl Olmalı?

Son düzenleme:
Sağ ol s beden alacağım.

Teşekkür Ederim

Sipariş veriyordum ki geçersiz istek hatası aldım. Bu nedir?

Siparişi uygulamadan mı veriyorsunuz? Webden dener misiniz? Ha bir de tarayıcı geçmişini ve uygulama verisini silmeniz öneriliyor bershka tarafından.

"Sistemlerimizde genel bir sorun olduğunu belirtmek isteriz, öncelikle uygulama üzerinden bir sipariş oluşturmak istiyorsanız uygulamanızı silmenizi ve tekrar yüklemeden önce geçmişinizi ve çerezlerinizi temizlemenizi rica ederiz, işlemi tarayıcıdan sağlıyorsanız yalnızca geçmişi ve çerezleri temizlemeniz yeterli olacaktır, buna rağmen hata almanız durumunda farklı bir banka kartı, kredi kartı denemenizi rica ederiz, size yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu var mıydı?"

Webden temizledim her şeyi çerezleri falan olmadı başka karta attım olmadı telefondan denedim olmadı ne yapacağım?

Webden temizledim her şeyi çerezleri falan olmadı başka karta attım olmadı telefondan denedim olmadı ne yapacağım?

Ben sabah almayı denediğimde aynı hatayı almıştım, akşam denediğimde oldu. Kart ile alakası var mı bilmiyorum ama sabah 2 banka kartı ile denedim olmadı, akşam ise kredi kartı ile denediğimde oldu. Muhtemelen şu an kimse alamıyor, stokların değişimine bakarak doğrulayabilirsiniz. Akşam denersiniz bir daha.

Tamamdır

Bir de elinizde başka bir cihaz varsa farklı bir ağ ile oradan da dener misiniz? Tabletten aldığım şimdi aklıma geldi.

Başka bir karttan denerken farkli bir telefondan denedim. Bir de Papara karttan ödeme yapıyorum bir alakası olabilir mi?

Hiç bilmiyorum hocam, en iyisi zaman geçmesini beklemek. Destek herhangi bir banka kartıyla ödenebilrceğini söylemişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…