BERWAR nasıl biri?

Özellikle felsefe ve din konularında oldukça bilgili birisi. Ateist birisi olarak kendisi, islam dinini tanıdığım bütün müslümanlardan daha iyi biliyor. Mesajlarını okumak beni baya etkilemişti.

@BERWAR İle hep konu dışı konularda karşılaşıyoruz sıkıldımm, birlikte Bilgisayar toplamak istiyorum üstadım
Daha yeni pc toplama işine girdim ve İntel konusunda batırıyorum öğretin bana

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Jira O gruptan sadece ben ile sen kaldik zaten. O zamanki ortam süperdi ne günlerdi forumdaki en güzel günlerdi benim açımdan o gruptan kimse de yok artık maalesef. Ben de artik yoruldum o yüzden girmiyorum eskisi gibi.

felsefe bölümünde ön saflarda çarpışıyor.
Buna epey güldüm eyvallah.

Ben felsefe bölümü ile kendisini tanıdım. Şahsen baya sevdiğim biri
Bu sene Felsefe ve Bilim bölümüne yaziyorum daha önceden hep PC ve Telefon bölümünde vardim açıkçası. Ben biraz inatçıyım sanirsam ısrar oradan kaynaklaniyor herhalde.

Özellikle felsefe ve din konularında oldukça bilgili birisi.
Ben kendimi bilgili görmüyorum kendi bilgimi de yeterli görmüyorum ayni zamanda.

Eskiden aktif iken anlaşabildiğim nadir kullanıcılardan birisi.
Sen de pek yoksun artık zaten.

Konu dışı bölümünde pek anlaşamasak
Anlaşamiyor olmamizin nedeni okumadığin ve arastirmadigin için öyle oluyor.

Kesin cevap için şunu soruyorum:
@BERWAR sen nasıl birisin?
Sen de hep bana kızgın surat atiyorsun mesajlara hayırdır.

@Silinen üye PC bölümünü bırakali epey oldu fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok. Koskoca forumda PC toplayan vardır elbet ya diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…