@BERWAR Bende de vardır biraz inatçılık. Özellikle bir de kendi bilgisizliğinin üzerine lakayt hareketlere girip, hakarete başlayınca dayanamıyorum. Sayıyorum ben de. Sonuç rönesans tablosu gibi uygunsuz üslup cezası.
Zamanla anlıyorum ne boş yere tartışıyormuşuz artık tartışmadan daha çok takıntı haline geldim cihazda sorun olmasa da sorun varmış gibi rahat değilim. Önceden sorun olsa da kabul etmeyen biri olarak düşünün yani.
@Jira O uygunsuz üslup cezalarindan az çekmedim. Birine cevap veremesem bana dert oluyor ikide bir aklima geliyor.
@SunSet Aynen öyle, ben kendim her firmaya ayni yaklaştım baştan beri ben sadece safsata, karalamaya sinir oluyordum. Ben LG kullanirken de LG'nin sorunları olduğunu defalarca diyordum kendim G2 kullanip sorun yaşamama rağmen, şimdi Samsung kullaniyorum ama Samsung'u da elbette eleştiriyorum, eleştireceğim.
Jira hatirlar belki FX işlemcileri onermedigim için zamaninda AMD düşmanı diye anilirdim. Hatta bir tane kullanici sirf AMD düşmanlığı yapıyormuşum sözde diye bana konu dışı bölümünde şikayet etti beni. Ryzen çıktı AMD alin dedik bu defa da Intel düşmanı AMD fanboyu olduk, halbuki alakasi yok, misal 2-3 yıldır AMD ekran kartı piyasasinda çok kötü üst seviye modellerde defalarca eleştiren biriyim israrla Nvidia'da önerdim. Vega kartları da eleştirdim onun yerine Nvidia oneriyordum. Tavsiyelerim tamamen fiyat bazliydi.
Firmalar para aliyor biz birbirimize kin besliyoruz kavga ediyoruz cahillik resmen.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Aynı mantık. Ben senin iyiliğin için konuşuyorum, rasyonel testler ortada hala fanboyluk peşinde. Maaş alıyoruz sanki firmalardan.
Aynen doğru söylüyorsun. Bende DH PC almıştım bakalım aynı sorunu yaşıyan var mı diye adama diyorum 3 sıfır laptop değiştirdim markaları kullandığım için söylüyorum cihazda kronik sorun var olduğu halde iade edip tekrar satın alıyorlar deyince alan kişiler bana girişti.
Forumun değerlilerindendir. Anlamak istemeyen insanlara laf anlatma çabasına da şahsen bitiyorum. Çok tutkulu bazı konularda Resmi bir tanışıklığımız yok ama içten biri gibi görünüyor. Saygılar