Beşiktaş 1 - 0 Fenerbahçe

Ben bu Fenerbahçe'den soğudum askıya aldım, macun ve Ali ve morukyo gidene kadar bu takıma destek verilmemeli.

Ben bu Fenerbahçe'den soğudum askıya aldım, macun ve Ali ve Mourinho gidene kadar bu takıma destek verilmemeli.
Mourinho'nun gitmesi hiçbir şeyi değiştirmez. Her sene hoca kovuyoruz zaten. Erol Bulut gitti, Jorge Jesus gitti, İsmail Kartal 2 kere gitti. Anlamamız gereken bir şey var, bu düğüm anca Ali Koç gittiğinde çözülür.

Yok hocam Ali koç yarın bir gün saha çalışmasına falan başlar stad yenileme işi falan filan 1-2 yıl daha böyle gider.

Abdullah Avcı gibi top oynatıyor ben beğenmiyorum, kimse memnun değil Aliyle beraber gitmeliler.

Lig başlamadan şampiyonun kim olacağı belliydi demiş 2. sıradaki takımın teknik direktörü.

Ya ne diyecekti sayın ağlak Mourinho? Ben kazmanın tekiyim, bir tane derbi kazanamadım, benim suçum mu diyecekti? Adam Türkiye'deki sistemi öğrenmiş. Taraftarın gazını böyle alıyorlar. Geçen sene olduğu gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir Divan Kurulu'na sahip olan takımın teknik direktöründen farklı bir şey beklememek lazım. Talimatları başka yerden alıyor.

Arkadaşlar ben söylüyorum, okan buruk bile adı sanı daha çok duyulmamışken 13. takımı şampiyon yaptı aynı sene, sen 99 puan toplayan feneri yapamıyorsan the special one değil the normal onesındır.

Mourinho'nun hoca olmadığını bir değil bin kere söyledik ama bizi dinleyen yok. Yönetim de utanmaz arsızlarla dolu istifa edecek tipleri yok. 5-6 yaşlarındaki küçük çocukların göz yaşlarına yazık insanları üzmekten başka bir işe yaramıyor bu lanet takım ama her sene başı aynı dalavere ne olacak 26 kupa kazanmış büyük hoca ya tabi 26 kupa haa öyle şeye benzemez lose mourinhomdur o benimmm. Fenerli olarak psikolojimizi de bozdular. Büyük takım falan değiliz kimse kendini avutmasın. Maç sonu röportaj yapan spiker çok önemli deplasman falan diyor neresi önemli abicim? yol geçen hanı olmuş burası millete malzeme veriyorsunuz en basit deplasmanlardan biri diyip geçeceksiniz.

Jose Mourinho herhalde Süper Lig'i hafife aldı. Fenerbahçe'ye gelen en iyi hoca İsmail Kartaldır.

Jose Mourinho herhalde Süper Lig'i hafife aldı. Fenerbahçe'ye gelen en iyi hoca İsmail Kartal'dır.
Değerini bilemediler İsmail Kartal'ın. Adam 99 puan toplattı kıymetini bilmediler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…