Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 10 Mart 2015 #1 Türkiye'nin en iyi taraftarının grubu! "Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar." Kuşkusuz, Türkiye'nin en iyi taraftarı olan Beşiktaş taraftarının Steam platformundaki buluşma yeri. steamcommunity.com: Steam Community :: Group :: Beşiktaş 1903
Türkiye'nin en iyi taraftarının grubu! "Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar." Kuşkusuz, Türkiye'nin en iyi taraftarı olan Beşiktaş taraftarının Steam platformundaki buluşma yeri. steamcommunity.com: Steam Community :: Group :: Beşiktaş 1903
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 10 Mart 2015 #2 Tesekkürler. Gezi'den sonra fanatigi oldugum Siirt Köy Hizmetleri Spor'i birakip bende Besiktas'li olmustum. Steam grubunada üye oldum. Allah islah etsin beni. Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete. Haydeee...
Tesekkürler. Gezi'den sonra fanatigi oldugum Siirt Köy Hizmetleri Spor'i birakip bende Besiktas'li olmustum. Steam grubunada üye oldum. Allah islah etsin beni. Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete. Haydeee...