Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Beşiktaş Galatasaray'ın ayağına şampiyonluk yolunda çelmeyi taktı. Fenerbahçe'li olarak kuşdaşlarımızı tebrik ediyorum

Beşiktaş'ı tebrik ederim. Hak eden taraf onlardı. Zaten bu rezil, kaos futboluyla bir yerde toslayacağımız belliydi. Şuraya kadar bireysel yetenekler çoğu maçı kurtarmıştı.
Bir maç barış batırıyor, bir maç barış kazandırıyor. Bir maç osimheni tutamıyorlar iki atıyor, bir maç bir tutuyorlar pozisyon bulamıyor. Aklı olan biri de iki dakika maçı izleyince taktiğini ona göre hazırlıyor. Barışın büyük batırdığı maçlardan biriydi. İnanılmaz kötüydü. Yunus, onu konuşmuyorum zaten ki ilk 11 başlaması bile yanlıştı. Lemina yoktu, sara çıkmadı, morata çıkmadı falan. Baya kötü bir taktik planlaması.

Hocam kanatlar zaten hiç oynamıyordu. Osimhen genellikle kurtarıyordu bu maçda olmadı. Osimhen geldiğinden beri böyleydi zaten bi ara yunus oynadı sonra bıraktı.

Ne düşünüyorsunuz? Beşiktaş Galatasaray'ın 28 maçlık namağlubiyetini bitirdi.

Bir an kazanacağımızı düşünmüştüm taktik yok gibi oynuyoruz her derbide.

GS'ye normalde olması gerektiği gibi hak ettiği tüm kartları verdiler ki FB ile olan puan farkı azalsın, izlenme reytingleri tekrar yükselsin, fenerliler de umutlansın. Samsun maçından sonra lig normal şartlarda bitmişti. Şimdi kaybettikleri izleyicileri tekrar kazandılar. Puan farkını birbirine yakın tutarak yine GS'yi şampiyon yaparlar. Fenerliler çok umutlanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…