körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2021 #11 Mesajı sildiler siz aklınızda canlandırırsınız
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #12 Birisi42 dedi: Hatay kendi kalesine gol attı Genişletmek için tıkla... Normal. Hatayspor bu gidişle baya gömülür.
Birisi42 dedi: Hatay kendi kalesine gol attı Genişletmek için tıkla... Normal. Hatayspor bu gidişle baya gömülür.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 1 Mayıs 2021 #13 körbiginar dedi: Mesajı sildiler siz aklınızda canlandırırsınız Genişletmek için tıkla... Ne? Anlamadım hocam.
körbiginar dedi: Mesajı sildiler siz aklınızda canlandırırsınız Genişletmek için tıkla... Ne? Anlamadım hocam.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #14 DARKBOX dedi: Ne? Anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Söylersek banlanırız.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 1 Mayıs 2021 #15 DARKBOX dedi: Ne? Anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Bir mesaj attı hocam da silmiş moderatörler onu.
DARKBOX dedi: Ne? Anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Bir mesaj attı hocam da silmiş moderatörler onu.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 1 Mayıs 2021 #16 Vardem dedi: Söylersek banlanırız. Genişletmek için tıkla... Ne ? Hala anlamadım
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mayıs 2021 #17 DARKBOX dedi: Ne? Anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan önce zeonn necati'nin bir şey de doğru gitsin şu hayatta videosunu attım. Küfür var diye kaldırmışlar. En azından ban atmadılar.
DARKBOX dedi: Ne? Anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan önce zeonn necati'nin bir şey de doğru gitsin şu hayatta videosunu attım. Küfür var diye kaldırmışlar. En azından ban atmadılar.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 1 Mayıs 2021 #18 körbiginar dedi: Hocam bundan önce zeonn necati'nin bir şey de doğru gitsin şu hayatta videosunu attım. Küfür var diye kaldırmışlar. En azından ban atmadılar. Genişletmek için tıkla... Hocam daha detaya inmeyin müebbet verirler.
körbiginar dedi: Hocam bundan önce zeonn necati'nin bir şey de doğru gitsin şu hayatta videosunu attım. Küfür var diye kaldırmışlar. En azından ban atmadılar. Genişletmek için tıkla... Hocam daha detaya inmeyin müebbet verirler.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 1 Mayıs 2021 #19 Birisi42 dedi: Bir mesaj attı hocam da silmiş moderatörler onu. Genişletmek için tıkla... Ne atmıştı ki?
Birisi42 dedi: Bir mesaj attı hocam da silmiş moderatörler onu. Genişletmek için tıkla... Ne atmıştı ki?
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 1 Mayıs 2021 #20 Birisi42 dedi: Hatay ne yapıyor? Fener maçındaki Hatay ile bu maçtaki Hatay'ı karıştırıyorum. O maçta insan oynadı ama bu hafta döner mi oynuyor acaba? Bu ne ya? Böyle bir şey olabilir mi ya? Güncelleme 7-0. Genişletmek için tıkla... Şampiyonluk elden gidiyor senelerdir forma almak için 4. yıldızı bekliyorum bir türlü alamadım (Hangi takımlı olduğumu anladınız diye düşünüyorum.).
Birisi42 dedi: Hatay ne yapıyor? Fener maçındaki Hatay ile bu maçtaki Hatay'ı karıştırıyorum. O maçta insan oynadı ama bu hafta döner mi oynuyor acaba? Bu ne ya? Böyle bir şey olabilir mi ya? Güncelleme 7-0. Genişletmek için tıkla... Şampiyonluk elden gidiyor senelerdir forma almak için 4. yıldızı bekliyorum bir türlü alamadım (Hangi takımlı olduğumu anladınız diye düşünüyorum.).