Beşiktaş 6 - Hatayspor 0

Ali koç'tan başkan olmaz. Bu saatten sonra kaldıracağı tek kupa bardak olan kupadır. Adamlar 15'den buraya geldiler. Bizim Ali koç'ta erol bulut sayesinde buraya geldik desin.

1-sezon başında erol bulutu almak bir hataydı.
2-devre arasında bir golcü yerine irfanı almak bir hataydı.
3-bu kadar transfer yapmak hataydı.
4-Ali koç un başkan olması hataydı.

Hatay ne yapıyor? Fener maçındaki Hatay ile bu maçtaki Hatay'ı karıştırıyorum. O maçta insan oynadı ama bu hafta döner mi oynuyor acaba? Bu ne ya? Böyle bir şey olabilir mi ya?

Güncelleme 7-0.
Yanlış yapıyorsunuz. Bir maçtaki Fener ile diğer maçtaki Beşiktaş'ı karşılaştırmanız lazım. FB sene başından beri düzgün, sistematik futbol oynamıyor. Beşiktaş ise maçlarının çoğunda taş gibi top oynuyor.

Ayrıca maçın başındaki 1-2 golden sonra maçın kopması çok doğal, oluyor futbolda böyle şeyler. Vida'ya dirsek atılan pozisyon kaçmayıp maç 1-1 olsaydı, çok farklı bir maç izleyebilirdik belki de. Bu oyunla Beşiktaş yine kazanırdı büyük ihtimalle.

İlk dakikadan geriye düşmeleri zaten açık-ofansif futbol oynayan Hatayspor'u daha açık oynamaya zorladı. Üstüne Beşiktaş belli ki bu maça özel hazırlık yapmış, sergen hoca talimatları çok başarılı vermiş. Tüm bu faktörler ve Beşiktaş'lı oyuncuların da ekstra performansıyla ortaya böyle bir sonuç çıktı. Hatayspor'un önceki hafta performanslarını kıyaslamaktan çok Beşiktaş'ı kutlamak gerekir.

Bu tarz bir taraftar değilim ama bir yerde okudum az önce. Cevabı beğendim açıkçası.

Soru: Kaç para aldılar?
Cevap: Siz daha önce ne kadar verdiyseniz o kadar almışlardır.

Hocam başlığı düzelttirin 7 olacak o .

Tamam not eklemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…