Maaşı yatmış Beşiktaş, 1-0 geriye düşmüş Beşiktaş ve kırmızı kart yemiş Beşiktaş'tan tehlikelisi yok. Ben beraberlik bekliyordum, fener(yapı ılıcalı)'nın desteklediği takım çok yeteneksiz çıktı. Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Teşekkürler hocam.Vallahi öyle hocam haklısınız.
Teşekkürler hocam.
Yapı var hocam. Şimdi öyle bir şey ki bu, sokak ropörtajlarında ki teyzeler gibi. Birinci olarak muçiye yapılan tokat. Yani nasıl sarı kart vermez aklım hayalim almıyor. İkinci olarak korner de biri beşiktaşlı oyuncunun boğazını sıkıyordu, o kimdi tam hatırlamıyorum. Yani boks maçını BeinSports üzerinden izlediğim için çok mutluyum. Üçüncü olarak da tekmeyi hatırlayamadım hocam.Peki muçiye yapılan tokat, maximinin attığı yumruk ve son olarak kosticin attığı tekme hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yapı var hocam. Şimdi öyle bir şey ki bu, sokak ropörtajlarında ki teyzeler gibi. Birinci olarak muçiye yapılan tokat. Yani nasıl sarı kart vermez aklım hayalim almıyor. İkinci olarak korner de biri Beşiktaşlı oyuncunun boğazını sıkıyordu, o kimdi tam hatırlamıyorum. Yani boks maçını beinsports üzerinden izlediğim için çok mutluyum. Üçüncü olarak da tekmeyi hatırlayamadım hocam.
Yapı var hocam. Yerin kulağı var görürler bu yazdığını. İyi akşamlar.Gün geliyor devran dönüyor hocam fener yine bir bahane buluyor hayırlı akşamlar dilerim.
Yapı var hocam. Yerin kulağı var görürler bu yazdığını. İyi akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.