mustafatv Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Yardımcı olur musunuz? İnternetten aldim teşekkürler.
Enesmaxhp2007 Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 23 Kasım 2024 #2 Hologram ile anlayabilirsiniz.
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Fotoğrafını atarsan anlaşılır bence çok kaliteli değilse.
mustafatv Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 Enesmaxhp2007 dedi: Hologram ile anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor ama holagramın içinde bjk logosu seri numarası var ve BJk 1903 yaziyor Canerrt dedi: Fotoğrafını atarsan anlaşılır bence çok kaliteli değilse. Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli fotoğraf yukleyemiyorum hata veriyor
Enesmaxhp2007 dedi: Hologram ile anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor ama holagramın içinde bjk logosu seri numarası var ve BJk 1903 yaziyor Canerrt dedi: Fotoğrafını atarsan anlaşılır bence çok kaliteli değilse. Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli fotoğraf yukleyemiyorum hata veriyor
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 mustafatv dedi: Fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor ama holagramın içinde BJK logosu seri numarası var ve BJK 1903 yaziyor. Çok kaliteli fotoğraf yukleyemiyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız hocam?
mustafatv dedi: Fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor ama holagramın içinde BJK logosu seri numarası var ve BJK 1903 yaziyor. Çok kaliteli fotoğraf yukleyemiyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız hocam?
mustafatv Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #6 Canerrt dedi: Hangi siteden aldınız hocam? Genişletmek için tıkla... Dolap evdeki kartal yuvasından aldığım orjinal formayla karşılaştırdim hologramlar aynı galiba orijinal
Canerrt dedi: Hangi siteden aldınız hocam? Genişletmek için tıkla... Dolap evdeki kartal yuvasından aldığım orjinal formayla karşılaştırdim hologramlar aynı galiba orijinal
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #7 mustafatv dedi: Dolap evdeki kartal yuvasından aldığım orjinal formayla karşılaştırdim hologramlar aynı galiba orijinal Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı sıkıştırıp atabilirseniz daha iyi olur artık o hologramları da taklit etmeye başladılar.
mustafatv dedi: Dolap evdeki kartal yuvasından aldığım orjinal formayla karşılaştırdim hologramlar aynı galiba orijinal Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı sıkıştırıp atabilirseniz daha iyi olur artık o hologramları da taklit etmeye başladılar.