Beşiktaş maçındaki "BAY" hangi takım?

RGG

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-gigabyte gtx 1660 ti oc edition
-gigabyte b450m s2h
-amd ryzen 5 3600
-corsair vengeance 8x2 16 gb ram
-thermaltake t25g tempered glass full airflow edition.
-850w psu (kasaya dahil)
-seagate skyhawk 1tb hdd
-kioxia 512 gb m.2 ssd (windows 10 yüklü)
-thermaltake işlemci fanı
-Viewsonic 24' 144hz monitör
-rampage rgb gaming Türkçe-Q klavye
-Rampage gaming kulaklık
-rampage smx g63 siyah gaming mouse
-dünya haritası XXL mousepad
Meslek
Öğrenci
Hocam merhaba,
Maçkolikten BJK'nin maçı olduğuna dair bir bildirim aldım baktım rakip bay diye geçiyor ve logosu falan da yok lig maçı ve saat 22 de maç başlıyor kadrolar belli değil Google'da yok öyle bir takım ve maç bay hangş takım söyler misiniz? Ayrıca takımın maçkolik profilide yüklenmiyor uzun süre.

Screenshot_2024-08-26-20-24-47-648_com.kokteyl.mackolik.jpg

Öyle bir maç Google'da gözükmüyor. En yakın Süper Lig maçı sivassporla ve diğer ayın 1'inde. Yanlışlık olmuştur.

Haftayı bay geçiyor Beşiktaş. Herhangi bir takım değil yani. Bu hafta maçı yok demek. 19 takım olduğu için her takım 1 hafta bay geçiyor.

Hocam merhaba,
Maçkolikten BJK'nin maçı olduğuna dair bir bildirim aldım baktım rakip bay diye geçiyor ve logosu falan da yok lig maçı ve saat 22 de maç başlıyor kadrolar belli değil Google'da yok öyle bir takım ve maç bay hangş takım söyler misiniz? Ayrıca takımın maçkolik profilide yüklenmiyor uzun süre.

Eki Görüntüle 2294923
Hocam o bir takım değil o bay ligde herkes eşit maç oynaması için her takım 1 hafta oynamıyor bunun adı bay oluyor

Lig 19 takımlı olduğundan her takım sezonda 2 maç bay geçiyor. o hafta maçı olmuyor yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı