S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Mayıs 2021 #21 Berkcan (Marques) dedi: Hocam neden gülen surat atıyorsunuz maçı izleseydiniz Fırat aydınus adlı şahısın maçı sattığını görürdünüz. Genişletmek için tıkla... Tüm eski hakemler posizyona penaltı değil diyor ve zaten Rosier'in eli kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Berkcan (Marques) dedi: Hocam neden gülen surat atıyorsunuz maçı izleseydiniz Fırat aydınus adlı şahısın maçı sattığını görürdünüz. Genişletmek için tıkla... Tüm eski hakemler posizyona penaltı değil diyor ve zaten Rosier'in eli kapalı.
R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 15 Mayıs 2021 #22 Salih_Emre dedi: Direkt gidecek. O seneye geçerli. Genişletmek için tıkla... Yok.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 15 Mayıs 2021 #23 Futbol ile yakından uzaktan alakam yok. Ama hayırlı olsun. Beşiktaş tutanlar bayağı sevinmiştir.
KadirhanCoach Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 311 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spor Eğitmeni 15 Mayıs 2021 #24 Salih_Emre dedi: Tüm eski hakemler posizyona penaltı değil diyor ve zaten Rosier'in eli kapalı. Genişletmek için tıkla... Eli kapalı dediğin adam biraz daha açsa zaten kuş olup kanatlanırdı kardeşim iyi misin ?
Salih_Emre dedi: Tüm eski hakemler posizyona penaltı değil diyor ve zaten Rosier'in eli kapalı. Genişletmek için tıkla... Eli kapalı dediğin adam biraz daha açsa zaten kuş olup kanatlanırdı kardeşim iyi misin ?
Taha WRLD Centipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 326 Yer ABD Atlanta Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teğmen/Polis olmak isteyen bir vatanperver. 15 Mayıs 2021 #25 Berkcan (Marques) dedi: Hocam neden gülen surat atıyorsunuz maçı izleseydiniz Fırat aydınus adlı şahısın maçı sattığını görürdünüz. Genişletmek için tıkla... BJK maçını izlemedim
Berkcan (Marques) dedi: Hocam neden gülen surat atıyorsunuz maçı izleseydiniz Fırat aydınus adlı şahısın maçı sattığını görürdünüz. Genişletmek için tıkla... BJK maçını izlemedim
fey Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Stockholm, Sweden 15 Mayıs 2021 #26 Şampiyonlukla alakası yok ama hakemler cidden değişmeli.
Taha WRLD Centipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 326 Yer ABD Atlanta Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teğmen/Polis olmak isteyen bir vatanperver. 15 Mayıs 2021 #27 KadirhanCoach dedi: ''En büyük savaş , cehalet ile edilen savaşdır.'' Mustafa Kemal Atatürk Keşke yazana kadar dediğini anlamaya çalışsaydın.. Genişletmek için tıkla... 2 Kere Nutuk bitirdim kanka niye tatsızlık çıkartıyorsun ve BJK maçını izlemedim
KadirhanCoach dedi: ''En büyük savaş , cehalet ile edilen savaşdır.'' Mustafa Kemal Atatürk Keşke yazana kadar dediğini anlamaya çalışsaydın.. Genişletmek için tıkla... 2 Kere Nutuk bitirdim kanka niye tatsızlık çıkartıyorsun ve BJK maçını izlemedim
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 15 Mayıs 2021 #28 Aslında gerçekten ben de anlamıyorum bizim sokakta az önce kutlama yapıyorlardı, polisler gelince kaçtılar.
Aslında gerçekten ben de anlamıyorum bizim sokakta az önce kutlama yapıyorlardı, polisler gelince kaçtılar.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Mayıs 2021 #29 Raptor_Z dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... Yeşil olan direkt mavi elemelererle şampiyonlar ligine gidecek turuncular Avrupa ligi.
Raptor_Z dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... Yeşil olan direkt mavi elemelererle şampiyonlar ligine gidecek turuncular Avrupa ligi.
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 584 Çözümler 5 15 Mayıs 2021 #30 332579 dedi: Merhaba arkadaşlar, beşiiktaş'lı olanlar sevinsin. Ben de Beşiktaş'lıyım buraya kadar geldik helal olsun. Bunun hakkın da ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kara kartal oleeey siyah beyaz en büyük beşiktaaaş. Taş gibi takımım ama Galatasaray'ı da çok severim. İyi olan kazanmış futbolun ruhu böyle galata saraylılar üzülmesin seneye yine bir kupa var kapacak.
332579 dedi: Merhaba arkadaşlar, beşiiktaş'lı olanlar sevinsin. Ben de Beşiktaş'lıyım buraya kadar geldik helal olsun. Bunun hakkın da ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kara kartal oleeey siyah beyaz en büyük beşiktaaaş. Taş gibi takımım ama Galatasaray'ı da çok severim. İyi olan kazanmış futbolun ruhu böyle galata saraylılar üzülmesin seneye yine bir kupa var kapacak.