Beslediğim sokak kedisi ölmüş

Bende evde kedi besliyorum sokaktaki bir yavru kediye araba çarpmıştı kendim de ezilme riskine karşın kediyi alıp veterinere götürüp sonra da iyileşene kadar 35-40 gün bakmıştım kendi kedim huzursuzluk çıkarmasaydı hep bakardım.

Sizi çok iyi anlayabiliyorum, bu durumda yapabileceğimiz hiçbir şey yok.
Kimsenin elinden bir sey gelmez. Birilerinin yardimci olmasi icin degil ki bu imkansiz, hayvanlara olan sevgimiz ve bagliligimiz artsin mesaji vermektir. Kucuk dostlarimiz sag olsun.

Kedilere bakabileceğiniz bir yer var mı? (Ev vs.)
Maalesef. Sokak kedilerine yardimci olmaya calisiyorum sadece, elimden geldigince yapiyorum insallah.

Üzüldüm açıkçası geçmiş olsun size de.
Cok tesekkurler. Sevdigin bir insanin ezilerek olmesi (Allah korusun) neyse kedimin bu sekilde can vermesi bana gore ayni sey. Kendisini ozleyecegim, ama artik gitti saglik olsun.

Aslinda kediye arkadaslik olabilir. Ben kedime erkek kedi getirdim tepkisini merak ettigim icin, bayagi sevdiler birbirlerini. Bazen huysuzlukta yapabiliyorlar demek ki.

Benim kedim malesef uysal bir kedi değil kendini sevdirmeyi bile sevmiyor. Ayrıca bıraksaydım kediyi öldürürdü.

Ben de zamanında bir köpeği besliyordum ancak onu bildiğiniz gözlerimin önünde kamyon ezdi hala unutamıyorum. Birde kamyoncu inip, ölmüş hayvana atar yaptı![emoji24] Duygulandım gine hadi herkese iyi forumlar.

Ben de zamanında bir köpeği besliyordum ancak onu bildiğiniz gözlerimin önünde kamyon ezdi hala unutamıyorum. Birde kamyoncu inip, ölmüş hayvana atar yaptı![emoji24] Duygulandım gine hadi herkese iyi forumlar.
Geçmiş olsun dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…