Beslenme programı önerisi

Mehmet Efe70

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır spor salonuna gidiyorum.1.60 boyundayım, 15 yaşındayım ve 52 kiloyum. Kilom normal ama yağlı bir vücuda sahibim. Amacım yağ yakıp kas kazanmak. Bu amaç doğrultusunda nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım?

Protein odaklı beslen , kh tüketimini azalt , yağ/şekeri hayatından çıkart ve kardiyo yap.

Beslenme programı ben yapamam diyetisyen değilim ama dediklerimi yapmayı başarırsan yağ oranın istediğin gibi olur.

Protein odaklı beslen, kh tüketimini azalt, yağ/şekeri hayatından çıkart ve kardiyo yap.

Beslenme programı ben yapamam diyetisyen değilim ama dediklerimi yapmayı başarırsan yağ oranın istediğin gibi olur.

Hocam bana spora gitmeden 1.5-2 saat önce makarna ya da pilav yememi söyledi. Sizce bu uygun mudur değilse ne yapabilirim?

Hocam bana spora gitmeden 1.5-2 saat önce makarna ya da pilav yememi söyledi. Sizce bu uygun mudur değilse ne yapabilirim?
Hocandan daha iyi bilemem ama doğru demiş. Yüksek karbonhidrat alıp direkt spor yaparsan şişersin fenalaşabilirsin. 1.5-2 saate miğdene oturmuş olur aldığın yüksek karbonhidratı güzel enerjiye dönüştürüp sporunu süresini uzatabilirsin. Makarnayı yemeni önermem. lapa pirinç pilavı güzeldir hele parçalanmış tavuk göğüsü falan atarsan hem tat artar hem besin değeri güçlenir.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…