Besyo önü açık mıdır, tıkalı mı?

SudeDalman34

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, besyo akademiye yazılmayı planlıyorum okumak için sizce mantıklı bir hareket mi bu bölümü okumak?

Belirli bir hedefiniz var mı ve neden BESYO mesela? Önü açık da diyemeyiz kapalı da diyemeyiz bence. Bana göre BESYO okuyan kişiler daha çok spor ve türevi şeylere gerçekten ilgisi olanlar. Ha bir de okumak için okuyanlar da var..

Spora ilgim var eğlenceli iş geliyor ama özel okulda maaşlar ne durumda yani aç kalır mıyım

Spora ilgim var eğlenceli iş geliyor ama özel okulda maaşlar ne durumda yani aç kalır mıyım
Okuldan ziyade pt veya antrenörlükte çok iyi para var ve önü çok açık. Okul düşünüyorsanız devlet olmalı, o da kpss ve tanıdık...

Okuldan ziyade pt veya antrenörlükte çok iyi para var ve önü çok açık. Okul düşünüyorsanız devlet olmalı, o da kpss ve tanıdık...
Pt ve antrenörlükte para var dediniz ama Ptlik yapmak istemiyorum ne antrenörlüğünde para var?

Özel okulda çalışırsan gerçekten komik ücretler veriyorlar. Bu sadece size özel olmuyor bütün öğretmen branşlarında komik ücretlerle çalıştırıyorlar. Dışarıdaki vasıfsız eleman bile daha iyi para kazanıyor. Bence eğlenceli bulduğunuz ve severek yapacağınızı düşünerek bu yola girmeyin derim. Gerçek hayat, mezun olduğumuz an suratımıza sert bir şekilde çarpıyor. Bu arada PT, antrenör tanıdıklarım da var. Çok yakın bir abim yaşı ilerlediği için artık yapamadığını ve daha düzgün bir meslek sahibi olabilmek için arayış içerisinde olduğunu söylemişti.
Tabii ki bunlar benim düşüncelerim, hayat senin hayatın.

Teşekkür ederim Okumayacağım vazgeçtim

Teşekkür ederim Okumayacağım vazgeçtim
Seçimlerini dikkatli ve diğer insanlarla fikir alışverişi yaparak yapabilirsin. Daha önünde hayatını şekillendirmek için uzun yıllar var. Daha büyük hedefler koyabilirsin kendine.

Seçimlerini dikkatli ve diğer insanlarla fikir alışverişi yaparak yapabilirsin. Daha önünde hayatını şekillendirmek için uzun yıllar var. Daha büyük hedefler koyabilirsin kendine.
Öyle yapıcam sanırım bilişim veya sağlık alanından ilerliyecem

Pt ve antrenörlükte para var dediniz ama Ptlik yapmak istemiyorum ne antrenörlüğünde para var?
Çevrenizi büyütüp lisanslı küçük çocukların antrenörlüğüyle başlayıp milli takım antrenörlüğüne veya bir futbol takımının antrenörlüğüne kadar gidebilirsin. Hem çevre hem kazanç açısından inanılmaz iyi fırsatları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…