Beta balığı nasıl beslenir?

hutr353

Picopat
Daha fazla  
Büyük boy bir fanusta betta balığı beslemeye başladım. Birkaç süs vb. aldım, su temizleyici aldım adını tam bilmiyorum. Sürekli fanusun camına yapışık ve sabit duruyor, çok nadir hareket ediyor. Ne yapmam lazım? Neden öyle yapıyor? Dün geldi bir tane yem attım yemedi, bugün de attım yine yemedi. Suyunu ne sıklıkla değiştirmeliyim? Ne sıklıkla mama vermeliyim? Anlayan biri her şeyi açıklayabilir mi?

Beta balıkları çok hareketli balıklar değil, su temizleyici dediğiniz nedir pipo filtre mi? Su debisini yükseltecek şeyler kullanmayın alan çok geniş değilse. Günde bir kere beslemeniz yeterli bir de yemin ve fanusun fotoğrafını atar mısınız?

Kral su temizleyici dediğim şeyde Vitagold Contrablue.

Olduğu yerde duruyor.

Dosya Ekleri

• 74w.jpg
    74w.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 15
  • WhatsApp Görsel 2025-11-09 saat 21.57.59_fc0ca365.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-09 saat 21.57.59_fc0ca365.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Büyük boy bir fanusta betta balığı beslemeye başladım. Birkaç süs vb. aldım, su temizleyici aldım adını tam bilmiyorum. Sürekli fanusun camına yapışık ve sabit duruyor, çok nadir hareket ediyor. Ne yapmam lazım? Neden öyle yapıyor? Dün geldi bir tane yem attım yemedi, bugün de attım yine yemedi. Suyunu ne sıklıkla değiştirmeliyim? Ne sıklıkla mama vermeliyim? Anlayan biri her şeyi açıklayabilir mi?
Asla fanusta balık beslemeyin, süs eşyaları koymayın suya salınım yapar. Yem olarak Tropical gibi kaliteli yemler kullanın. Pipo filtre veya şelale filtreler kullanın çok daha iyi olacak.
Kökü pek önemsemeyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı