Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 3 Aralık 2023 #1 Bugün beta balık aldım 2 adet dişi akvaryuma koydum yem aldım günde kaç kere yem veririz? Bir de ikisi de uyuyor şu an 1 saattir.
Bugün beta balık aldım 2 adet dişi akvaryuma koydum yem aldım günde kaç kere yem veririz? Bir de ikisi de uyuyor şu an 1 saattir.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 Günde 2 kere. Espri: Sigma yap. Betalar çok yemek yer.
Galvaniz Boru Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 Yağızımsı dedi: Günde 2 kere. Espri: Sigma yap. Betalar çok yemek yer. Genişletmek için tıkla... Gereksiz mesajdan uyarı yemek için espri yazan adam gibi adam.
Yağızımsı dedi: Günde 2 kere. Espri: Sigma yap. Betalar çok yemek yer. Genişletmek için tıkla... Gereksiz mesajdan uyarı yemek için espri yazan adam gibi adam.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 3 Aralık 2023 #4 Yağızımsı dedi: Günde 2 kere. Espri: Sigma yap. Betalar çok yemek yer. Genişletmek için tıkla... en son 13:30 civarı koydum başka ne zaman koyayım? Bir de bu kadar uyumaları normal mi?
Yağızımsı dedi: Günde 2 kere. Espri: Sigma yap. Betalar çok yemek yer. Genişletmek için tıkla... en son 13:30 civarı koydum başka ne zaman koyayım? Bir de bu kadar uyumaları normal mi?
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #5 Bel Kemiği dedi: en son 13:30 civarı koydum başka ne zaman koyayım? Bir de bu kadar uyumaları normal mi? Genişletmek için tıkla... Akşam koyun bence. Karanlıktaysa çok uyuyabilir.
Bel Kemiği dedi: en son 13:30 civarı koydum başka ne zaman koyayım? Bir de bu kadar uyumaları normal mi? Genişletmek için tıkla... Akşam koyun bence. Karanlıktaysa çok uyuyabilir.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 3 Aralık 2023 #6 Yağızımsı dedi: Akşam koyun bence. Karanlıktaysa çok uyuyabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ömürleri ne kadar bu güzelliklerin.
Yağızımsı dedi: Akşam koyun bence. Karanlıktaysa çok uyuyabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ömürleri ne kadar bu güzelliklerin.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #7 Bel Kemiği dedi: Teşekkür ederim ömürleri ne kadar bu güzelliklerin. Genişletmek için tıkla... İyi bakarsan birkaç yıl.
Bel Kemiği dedi: Teşekkür ederim ömürleri ne kadar bu güzelliklerin. Genişletmek için tıkla... İyi bakarsan birkaç yıl.
Bel Kemiği Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 423 Çözümler 2 Yer France, Paris 3 Aralık 2023 #8 Yağızımsı dedi: İyi bakarsan birkaç yıl. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.