T Taha Doğan1 Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:31 #1 Merhaba ASUS Prime A520M-K anakart kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 5 5600. BIOS güncellemesi yapacağım. Beta sürümü kurmak sorun oluşturur mu?
Merhaba ASUS Prime A520M-K anakart kullanıyorum. İşlemcim Ryzen 5 5600. BIOS güncellemesi yapacağım. Beta sürümü kurmak sorun oluşturur mu?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.748 Makaleler 5 Çözümler 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:39 #2 Son beta sürüm G ekli işlemciler için, diğer sürüm güvenlik güncellemesi de içeriyor ama üreticiler genel olarak stabil sürümlerde bir sorun yaşamadığınız sürece stabil sürümlerde kalmanızı öneriyor. Bu sebeple 3621 sürümünü öneririm.
Son beta sürüm G ekli işlemciler için, diğer sürüm güvenlik güncellemesi de içeriyor ama üreticiler genel olarak stabil sürümlerde bir sorun yaşamadığınız sürece stabil sürümlerde kalmanızı öneriyor. Bu sebeple 3621 sürümünü öneririm.
mu1raid1 Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:58 #3 %1 ihtimal de olsa beta BIOS işlemciye zarar verebilir. Bende ASUS Prime B550M-K kullanıyorum ve satın aldığımda içinde gelen BIOS'tan gayet memnunum. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 20:22
%1 ihtimal de olsa beta BIOS işlemciye zarar verebilir. Bende ASUS Prime B550M-K kullanıyorum ve satın aldığımda içinde gelen BIOS'tan gayet memnunum.