[Beta] OS X 10.10.3 DMG Boot Problem

ProduceRWT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Producer
Arkadaşlar uefi boot seçeneği gelmiyor boot bölümünde Normal flash bellek markası geliyor onu açdığımda siyah ekranda bir tane "_" beyaz bir şekilde yanıp sönüyor her neyse anlatamadım biraz endişeliyim kusura bakmayın isterseniz fotoğraf çekerim. Konu da yazdığı gibi formatladım flash bellek.
Anakartım: MSI H81M-P33

Sizin referans gösterdiğiniz video ile aynı.

Peki dmg veya raw mı hangisinde daha az sıkıntı yaşarım ?

Raw dosyasını indiriyorum şimdiden teşekkür ederim Tekrar sonuçları paylaşırım tekrar yardımcı olursanız sevinirim.

UEFİ ile kuruluma başladım burda kaldı.
@montezuma

Dosya Ekleri

• P_20150504_220856.jpg
    616,2 KB · Görüntüleme: 298
Son düzenleme:
Grafik kartı hatası alıyorsun. Kurulum rehberinde yazanları dikkatlice incele. 'Sorunlar ve Çözümler' kısmında, garfik hatasını nasıl çözeceğin yazıyor.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-os-x-10-10-3-raw-ve-dmg-İmajı.185235/

AMD sürücülerini sildim intel gerek varmı? Zaten referans videoda ayarlardan intel graphics seçeneğini kaldırıyorlar bende kaldırdım ama yine aynı yerde takıldım.
@montezuma

Intel kaldırmadan denedin mi? Ayrıca bütün kextleri sildiğinden emin ol. Ayrıca bak rehberde komutlar ile bütün grafik kextlerini başka bir dosyaya taşıma yöntemi var. Onu dene birde.

Ayrıca işlemcin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…