Ahmet İncücük Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 İnternette yeni kaynak bulamadım. Bu satıcı güvenilir midir? Akakçede satıcı olarak gözüküyor ama pek te anlamıyorum. Şahsen alacağım laptop bozuk çıkarsa vs. sıkıntı yaşamak istemiyorum. Aydınlatabilecek biri var ise sevinirim.
İnternette yeni kaynak bulamadım. Bu satıcı güvenilir midir? Akakçede satıcı olarak gözüküyor ama pek te anlamıyorum. Şahsen alacağım laptop bozuk çıkarsa vs. sıkıntı yaşamak istemiyorum. Aydınlatabilecek biri var ise sevinirim.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.470 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2025 #2 Evet güvenilir. Gaming.gen.tr ile aynı satıcılar diye hatırlıyorum.
Kyreth Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 186 Çözümler 4 Yer Auckland Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Google üzerindeki yorumları pek iyi durmuyor ama 1,6 puan almışlar bir de şöyle bir konu var ve bakmak isterseniz şikayet var linki.
Google üzerindeki yorumları pek iyi durmuyor ama 1,6 puan almışlar bir de şöyle bir konu var ve bakmak isterseniz şikayet var linki.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #4 Kyreth dedi: Google üzerindeki yorumları pek iyi durmuyor ama 1,6 puan almışlar bir de şöyle bir konu var ve bakmak isterseniz şikayet var linki. Genişletmek için tıkla... Almayı düşündüğünüz linki eklerseniz daha güvenilir bir satıcı var mı bakabiliriz..
Kyreth dedi: Google üzerindeki yorumları pek iyi durmuyor ama 1,6 puan almışlar bir de şöyle bir konu var ve bakmak isterseniz şikayet var linki. Genişletmek için tıkla... Almayı düşündüğünüz linki eklerseniz daha güvenilir bir satıcı var mı bakabiliriz..
Kyreth Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 186 Çözümler 4 Yer Auckland Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #5 dolob dedi: Almayı düşündüğünüz linki eklerseniz daha güvenilir bir satıcı var mı bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Konuyu ben açmadım hocam
dolob dedi: Almayı düşündüğünüz linki eklerseniz daha güvenilir bir satıcı var mı bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Konuyu ben açmadım hocam