B450M-A Pro Max anakart kullanıyorum. MSI'nin kendi sitesinde en son sürüm var ama betada. Şu anlık sıkıntı olur diye indirmedim. İndirsem sıkıntı yaşar mıyım?
Beta versiyonu stabilitesi onaylanmamış ama çalıştığı bilinen versiyondur(MSI için). Beta versiyon BIOS'ların tüm donanımlarla çalışabilirliğiyle ilgili garantisi yoktur. Bu sebeple stabil versiyonu kullanmanızda fayda var.
MSI B450 Gaming Plus ile beta bios kullanıyorum 5600x kullandığım için. Herhangi bir problem yaşamadım fakat benimki gibi özel bir durum yok ise şahsi görüşüm olarak güncellemenize hiç gerek yok.
Olur da diyemem olmaz da diyemem maalesef. Tamamen sizin tercihinize kalmış. Benim anakartımda bios flashback olduğundan dolayı herhangi bir problemde geri dönebileceğimi biliyorum ve rahat hareket ediyorum.