Betaplus (Gaming.gen.tr) kullanılmış ürün gönderiyor

hilti44

Femtopat
Daha fazla  
Geçen hafta Pazarama betaplus mağazasından Galax RTX 4070 Ti Super ex gamer adlı ürünü aldım geldiğinde kutusu yırtık pırtık, içinde dönüştürücü kablosu da yoktu. Direkt olduğu gibi paketleyip iadeye gönderdim ama bugün iademi reddettiler. Böyle bir rezillik olamaz nasıl bir yol izlemeliyim?

İtopya, Gaming Gen ve diğer Türk şirketleri hepsi bu konuda sabıkalı, THH başvurun paşa paşa iade alırlar. İade ürünü geri paketleyip satiyorlar bizzat İtopya'da yaşadım, markalar zaten iade ürünleri geri aliyor ve dağıtıcı firmaya yenisini gönderiyor, bu Türk şirketleri tamamen para odaklı çalıştığı için işi otomatiğe döküp gelen iadeyi tekrar satiyorlar.

Geçmiş olsun bende aynı mağazadan Galax 4070 Ti Super sg aldım bu sorunu yaşamadım. İyiki bana denk gelmemiş.

Amazon.com.tr de iade ürünü gönderiyor ama her şeyi de iade alıyorlar.

Böyle bi ticaret ahlakı yok ya bedava dağıtsalar bile bişey almam bundan sonra siteye ben yapmışım gibi gösteriyorlar. Peki üstad THH süreci nasıl işliyor bilgin var mı?

Ne yaptınız hocam, bir gelişme var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-12-16-58-59-399_tr.com.topkapidanismanlik.pazarama.app-edit.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2024-10-12-16-58-53-252_tr.com.topkapidanismanlik.pazarama.app.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…