T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.078 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #11 Satıcının iletişim bilgilerini internetten bulup darlayın hocam, olmadı tüketici hakem heyetine başvuracaksınız.
Satıcının iletişim bilgilerini internetten bulup darlayın hocam, olmadı tüketici hakem heyetine başvuracaksınız.
H hilti44 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 tempZ dedi: Satıcının iletişim bilgilerini internetten bulup darlayın hocam, olmadı tüketici hakem heyetine başvuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Telefonları açmıyorlar maile cevap vermiyorlar tüketici hakem heyetine başvurdum bile
tempZ dedi: Satıcının iletişim bilgilerini internetten bulup darlayın hocam, olmadı tüketici hakem heyetine başvuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Telefonları açmıyorlar maile cevap vermiyorlar tüketici hakem heyetine başvurdum bile
B BYA Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #13 hilti44 dedi: Telefonları açmıyorlar maile cevap vermiyorlar tüketici hakem heyetine başvurdum bile. Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç olarak ne oldu aynı sorunu şu anda ben yaşıyorum.
hilti44 dedi: Telefonları açmıyorlar maile cevap vermiyorlar tüketici hakem heyetine başvurdum bile. Genişletmek için tıkla... Merhaba sonuç olarak ne oldu aynı sorunu şu anda ben yaşıyorum.
H hilti44 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #14 BYA dedi: Merhaba sonuç olarak ne oldu aynı sorunu şu anda ben yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Tüketici hakem heyetine başvuru yap direk. Beni 2 ay sonra aradılar iademi kabul edeceklerini ürünü göndermemi istediler.
BYA dedi: Merhaba sonuç olarak ne oldu aynı sorunu şu anda ben yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Tüketici hakem heyetine başvuru yap direk. Beni 2 ay sonra aradılar iademi kabul edeceklerini ürünü göndermemi istediler.