Betaplus teknoloji değişim yapmıyor

Ferhat28

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PULSE 16 AI GAMING LAPTOP
RTX 4060 140W
INTEL CORE ULTRA 7 155H
Merhaba, N11 üzerinden MSI Pulse 16 AI siparişi verdim, bilgisayar bugün elime ulaştı ve kutusunu açtığımda şok oldum. Uzun bir kadın saçı ekran panelinin arasına sıkışmış. Muhtemelen üretim sırasında oldu. Satıcıya değişim için yazdığımda ürünün iade ve değişiminin ancak servis raporuyla olabileceğini söylediler. Sizce ne yapmalıyım?

Paketle gönder servise. Servis de olumsuz dönerse o zaman THH'ye verirsin.

( Göndermeden önce iddianı ispatlar resimler çekmeyi unutma )

Şöyle ki ilk defa başıma böyle bir şey geldiği için ilk olarak THH'ye başvurumu ilettim. Daha sonrasında MSI yetkili servisini aradım kargo kodu verdiler. Kendiniz de getirebilirsiniz dediler. Eğer değişim sağlanırsa başvurumu geri çekeceğim.

Şöyle ki ilk defa başıma böyle bir şey geldiği için ilk olarak THH'ye başvurumu ilettim. Daha sonrasında MSI yetkili servisini aradım kargo kodu verdiler. Kendiniz de getirebilirsiniz dediler. Eğer değişim sağlanırsa başvurumu geri çekeceğim.
Öyle de yapabilirsin. Dilekçen işleme konulup ürün incelenmek için senden istenene kadar, servis çoktan olumlu yada olumsuz bir karar çıkarır zaten.

Servise yollamak zorunda değilsiniz hocam, 14 gün içerisinde cayma hakkınız var.

Ürünü servise yolladıysanız, satıcıya yazılı olarak cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi belirtin. Servis olumsuz dönüş yaparsa, cayma hakkınızı istediğinize dair kanıtınız olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı