Geçenlerde baktığımda görememiştim, şimdi 5. sezonu çıkmış. Breaking Bad hayranlarına önerilir. Zaten "diğer" sitelerde vardı ama Netflix'e biraz geç de olsa çıkmış
Breaking Bad detaylar dizisi zaten. Ben de daha çok seviyorum ama Better Call Saul spin-off olduğu için böyle olması normal. Herkesin çok derin bir geçmişi var dizide. Zaten şöyle bir durum var, Breaking Bad'de 5 saniye bile ileri alsanız, hiçbir şey anlamamanız olası.
Çok güzel dizi BB'den sonra nefsimi biraz körüklemişti. Uzun zamandır Netflix'e gelmesini bekliyordum artık izleyebilirim. Torrent izlemek bu güzel dizi için içime otururdu .
Rica ederim hocam. Benim de Netflix, Steam'in yanında duruyordu. Yanlışlıkla Steam'i açayım derken bastım. Oradan gördüm Ben de bayağıdır bekliyordum. Özellikle "o" sitelerden izlemedim
Skyler olmadan dizinin asıl amacı sapar zaten. Dizinin asıl amacı meth yapmak değil aslına bakarsanız. Geçmişteki kararların, ileride doğuracağı sonuçlarla yüzleşmeyi baz alıyor.
Rica ederim hocam. Benim de Netflix, Steam'in yanında duruyordu. Yanlışlıkla Steam'i açayım derken bastım. Oradan gördüm Ben de bayağıdır bekliyordum. Özellikle "o" sitelerden izlemedim
Skyler olmadan dizinin asıl amacı sapar zaten. Dizinin asıl amacı meth yapmak değil aslına bakarsanız. Geçmişteki kararların, ileride doğuracağı sonuçlarla yüzleşmeyi baz alıyor.