Netflix Better call saul 5. sezon sonunda Netflix'te çıktı

Breaking Bad mi Better Call Saul mu daha iyi tartışılır hatta, o kadar güzel bir dizidir.
6. Sezonu da seneye ilk çeyrekte gelecekmiş.
Tartışılmaz, Breaking Bad direkt tek atar. Better Call Saul'da çok fazla ileri sarıyordum. Breaking Bad'de 10 saniyenin bile önemi vardı.

Ama güzel bir dizidir BCS de.

Tartışılmaz, Breaking Bad direkt tek atar. Better Call Saul'da çok fazla ileri sarıyordum. Breaking Bad'de 10 saniyenin bile önemi vardı.

Ama güzel bir dizidir BCS de.

Breaking Bad detaylar dizisi zaten. Ben de daha çok seviyorum ama Better Call Saul spin-off olduğu için böyle olması normal. Herkesin çok derin bir geçmişi var dizide. Zaten şöyle bir durum var, Breaking Bad'de 5 saniye bile ileri alsanız, hiçbir şey anlamamanız olası.

Hocam çok teşekkürler yeni sezonunu iple çektiğim bir diziydi.

Rica ederim hocam. Benim de Netflix, Steam'in yanında duruyordu. Yanlışlıkla Steam'i açayım derken bastım. Oradan gördüm :D Ben de bayağıdır bekliyordum. Özellikle "o" sitelerden izlemedim :D
Skyler'ın olduğu bazı sahneler sıkıyordu.

Skyler olmadan dizinin asıl amacı sapar zaten. Dizinin asıl amacı meth yapmak değil aslına bakarsanız. Geçmişteki kararların, ileride doğuracağı sonuçlarla yüzleşmeyi baz alıyor.

Rica ederim hocam. Benim de Netflix, Steam'in yanında duruyordu. Yanlışlıkla Steam'i açayım derken bastım. Oradan gördüm :D Ben de bayağıdır bekliyordum. Özellikle "o" sitelerden izlemedim :D

Skyler olmadan dizinin asıl amacı sapar zaten. Dizinin asıl amacı meth yapmak değil aslına bakarsanız. Geçmişteki kararların, ileride doğuracağı sonuçlarla yüzleşmeyi baz alıyor.
Hocam valla dizinin sonunda bir "nereden nereye ya" demedik valla :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı