Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 21 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Better Call Saul 5. sezonu bitirdim fakat 6. sezon daha Netflix de yok. Netflix'e ne zaman gelir bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Arkadaşlar Better Call Saul 5. sezonu bitirdim fakat 6. sezon daha Netflix de yok. Netflix'e ne zaman gelir bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.720 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Mart 2023 #2 Bir haber yok henüz. Ben de bekliyordum fakat geleceği yok. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2023
MichealScofield Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 910 Çözümler 6 21 Mart 2023 #3 Farklı platformlardan izleyebilirsiniz aslında. 12 bölüm 6. sezon. Yani ben izlemiştim. Netflix'e düşmemiş olduğunu yeni öğrendim. Çok garip.
Farklı platformlardan izleyebilirsiniz aslında. 12 bölüm 6. sezon. Yani ben izlemiştim. Netflix'e düşmemiş olduğunu yeni öğrendim. Çok garip.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Mart 2023 #4 Ben korsandan izledim yaklaşık 1 yıl önce. Netflix'i bekleyeceksek işimiz var. Netflix'e de izlediğim dönem üye olduğum için içim rahat, hak falan da yok ortada.
Ben korsandan izledim yaklaşık 1 yıl önce. Netflix'i bekleyeceksek işimiz var. Netflix'e de izlediğim dönem üye olduğum için içim rahat, hak falan da yok ortada.
Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 21 Mart 2023 #5 ExellionTR dedi: Bir haber yok henüz. Ben de bekliyordum fakat geleceği yok. Genişletmek için tıkla... 2023'ün ortalarına doğru demişler galiba fakat hala tık yok. Jira dedi: Ben korsandan izledim yaklaşık 1 yıl önce. Netflix'i bekleyeceksek işimiz var. Netflix'e de izlediğim dönem üye olduğum için içim rahat, hak falan da yok ortada. Genişletmek için tıkla... Bende mecbur korsandan izleyeceğim başka çaremiz yok gibi gözüküyor. Ne saçma iş arkadaş neden getirmiyorlar ki yani bir anlamadım.
ExellionTR dedi: Bir haber yok henüz. Ben de bekliyordum fakat geleceği yok. Genişletmek için tıkla... 2023'ün ortalarına doğru demişler galiba fakat hala tık yok. Jira dedi: Ben korsandan izledim yaklaşık 1 yıl önce. Netflix'i bekleyeceksek işimiz var. Netflix'e de izlediğim dönem üye olduğum için içim rahat, hak falan da yok ortada. Genişletmek için tıkla... Bende mecbur korsandan izleyeceğim başka çaremiz yok gibi gözüküyor. Ne saçma iş arkadaş neden getirmiyorlar ki yani bir anlamadım.
alpyigit1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 556 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X Asus RTX 3060 TI TUF Gaming OC Asus TUF GAMING B550-PLUS G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 Cooler Master Masterbox TD500 Samsung 500GB 980 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #6 Geçen VPN ile İngiltere'ye bağlandığımda Netflix'te izleyebilmiştim 6. sezonu ancak şu anda gözükmüyor ben de anlamadım.
Geçen VPN ile İngiltere'ye bağlandığımda Netflix'te izleyebilmiştim 6. sezonu ancak şu anda gözükmüyor ben de anlamadım.