Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Breaking Bad 2 olarak baktığım bu dizinin yeni sezonu Netflix'e ne zaman gelir? AMC'de TR yok sanırsam. Korsan da kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Breaking Bad 2 olarak baktığım bu dizinin yeni sezonu Netflix'e ne zaman gelir? AMC'de TR yok sanırsam. Korsan da kullanmıyorum.
Gene Takovic Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 641 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #2 Korsan harici izleme şansınız henüz yok. Benim tahminim, 6.sezon bittiğinde büyük ihtimal Netflix Türkiye'de yayınlanacak.
Korsan harici izleme şansınız henüz yok. Benim tahminim, 6.sezon bittiğinde büyük ihtimal Netflix Türkiye'de yayınlanacak.
M MichaelDeSanta13 Megapat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 579 Makaleler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Türkiye Netflix’e 6. sezon tamamlandıktan bir sene sonra geliyor büyük ihtimal. 5. sezonda öyle olmuştu. Ancak Avrupa Netflix’e bölümler yayınlandıktan bir gün sonra geliyor diye biliyorum.
Türkiye Netflix’e 6. sezon tamamlandıktan bir sene sonra geliyor büyük ihtimal. 5. sezonda öyle olmuştu. Ancak Avrupa Netflix’e bölümler yayınlandıktan bir gün sonra geliyor diye biliyorum.