Sürprizbozan “Better Call Saul” ilk sezonda sıkıldım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sanırım bize jimmy'nin hayatının ne kadar monoton olduğunu göstermeye çalışmışlardır. Çünkü karakter saul'a dönerken inanılmaz bir sıçrama yaşıyor. Nasıl bir adam oldu böyle diyorsun.

3. Sezon, 1. Bölümü bitirdim az önce. Ve hala yeterli düzeyde keyif alamıyorum, son ümidim bu sezon. Bittiğinde yine aynı durumda olursam bırakacağım valla, ağır mağır tamam da bu kadar da değil yani. Gerçek zamanlı olarak karakterlerin yaptığı şeyler bazen o kadar uzun gösteriliyor ki çıldırıyor insan izlerken, yok x kişisi bir yeri gözetliyor 3 dakika... Arabasına gittiği yolu başından sonuna kadar göstermeler falan. Böyle böyle eksik kalan süreyi doldurmuşlar tamamen.

Bende 2. sezonu yeni bitirdim sıkıcıydı bir de şunu merak ediyorum kim ile jimmy çift kale maç oynayacak mı? Hep bunu bekledim bunlar sevgili değil mi dadsddurfe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…