MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu?
D DerelictAccount Centipat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 13 Ağustos 2022 #2 MertTR12 dedi: Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu? Genişletmek için tıkla... %100 izlemelisin. Breaking Bad izlemiş birisisin. Artı 0 Eksi
MertTR12 dedi: Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu? Genişletmek için tıkla... %100 izlemelisin. Breaking Bad izlemiş birisisin.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2022 #3 MertTR12 dedi: Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu? Genişletmek için tıkla... kessinlikle değer. Su gibi ard arda yapıştırıyorsun sezonları zaten kalite bariz belli. Artı 0 Eksi
MertTR12 dedi: Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu? Genişletmek için tıkla... kessinlikle değer. Su gibi ard arda yapıştırıyorsun sezonları zaten kalite bariz belli.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #4 Breaking Bad 2 gibi. Breaking Bad hayranı birisi Breaking Bad izlediği için Breaking Bad hayranı olmaz. Asıl Better Call Saul izlediği için Breaking Bad hayranı olur. Çünkü Breaking Bad'de olmayan bir çok şey bu dizi de var. Artı 0 Eksi
Breaking Bad 2 gibi. Breaking Bad hayranı birisi Breaking Bad izlediği için Breaking Bad hayranı olmaz. Asıl Better Call Saul izlediği için Breaking Bad hayranı olur. Çünkü Breaking Bad'de olmayan bir çok şey bu dizi de var.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Ağustos 2022 #5 MertTR12 dedi: Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ben dizi izleyemiyorum sıkılıyorum nasıl yapıyorsunuz taktik var mı tek anime ve film izleyebiliyorum. Artı 0 Eksi
MertTR12 dedi: Sürekli meme görüyorum internette. Breaking Bad bitirmiş birisi olarak değer mi sizce? İnsanlar çok ağır diyor Breaking Bad gibi doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam ben dizi izleyemiyorum sıkılıyorum nasıl yapıyorsunuz taktik var mı tek anime ve film izleyebiliyorum.
D DerelictAccount Centipat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 13 Ağustos 2022 #6 Melys dedi: Hocam ben dizi izleyemiyorum sıkılıyorum nasıl yapıyorsunuz taktik var mı tek anime ve film izleyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Anime izlemeyi bırakarak başlayabilirsin Artı 0 Eksi
Melys dedi: Hocam ben dizi izleyemiyorum sıkılıyorum nasıl yapıyorsunuz taktik var mı tek anime ve film izleyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Anime izlemeyi bırakarak başlayabilirsin