Better Call Saul'a başlanmalı mı?

pelinnn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Breaking Bad ve el Camino'yu bitirdim ikisi de harikaydı. Şimdi ise Bcs'e başlamayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamıyorum. İlk bölümü çok sıkıcı belki de ilk bölümü 3-4 kere izleyip yarısında kapatmışımdır. Sizce başlamalı mıyım ayırdığım vakite değer mi?

Breaking Bad'i severek izlediysen ve aynı türe devam etmek istiyorsan mutlaka izlemelisin, en az Breaking Bad kadar saracaktır. Kimilerine göre BB'den bile daha iyi olabilir. Yeri gelmişken bir drama, suç, gerilim dizisi olarak Ozark'ı da önermek istiyorum.

BCS direkt sıkıcı bence. Breaking Bad ve El Camino ile hiç alakası yok. İlk bölümlerin sıkıcı akışı dizinin 4. sezonuna kadar gidiyor. Zaten ben de dayanamayıp 4. Sezonda bıraktığım için devamını bilmiyorum .

Uzun soluklu dizi seviyor iseniz başlayın ilk 3 sezon çok bayacak ama 4'te yavaştan açılıyor 5'te yavaştan giriyor sarmaya başlıyor 6'yı bende izlemedim

Breaking Bad'i ve bcs yi sonuna kadar bitirdim bcsdaki aksiyon ile Breaking Bad'deki aynı ancak ilk 2-3 sezon sıkıcı gelebilir.

Kesinlikle başlanmalı. Dizi biraz yavaş başlıyor, Jimmy'nin nasıl Saul Goodman karakterine dönüştüğünü anlatıyor.

Bu yavaş ilerleyen bir kaç sezonda bile BB'den eski karakterleri görmek ve onların da geçmiş hikayelerine tanık olmak beni mutlu etmişti.

Aksiyon olarak dizi sonradan açılıyor. BB ve El Camino'yu izledikten sonra, bu evreni yarım bırakmak haksızlık olur bence.

Son olarak bu üçlemede ki favorim de BCS olmuştur.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Pilot bölümü atlatabilirsem diziye başlayacağım.

Better call saul insanların Breaking bad'den aldığı hissi vermediği için sıkıcı geliyor bence. Diziye Breaking bad evreninde geçen bir dizi olarak bakmak yerine, tamamen kendi kafasında giden bir dizi olarak bakabilirseniz emin olun çok daha fazla zevk alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…