Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.222 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 28 Ekim 2023 #2 Fark ettirmezseniz bir şey olmaz bence. Artı 0 Eksi
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 28 Ekim 2023 #3 Ban yedirme riski var ama ban yiyen kimse olmadığı söyleniyor. Ben 4-5 yıldır kullanıyorum bir şey olmadı. Sorumluluk size ait. Artı 0 Eksi
Ban yedirme riski var ama ban yiyen kimse olmadığı söyleniyor. Ben 4-5 yıldır kullanıyorum bir şey olmadı. Sorumluluk size ait.
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 28 Ekim 2023 #4 Okarun dedi: Merhaba ben better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... Better Discord'un normalden farkı nedir hocam? Korsan Nitro gibi bir şey mi? Artı 0 Eksi
Okarun dedi: Merhaba ben better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... Better Discord'un normalden farkı nedir hocam? Korsan Nitro gibi bir şey mi?
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 28 Ekim 2023 #5 Okarun dedi: Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... Eskiden tos'a aykırı modlar/pluginler vardı, o yüzden ban sebebiydi. Artık yemezsin muhtemelen. Artı 0 Eksi
Okarun dedi: Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... Eskiden tos'a aykırı modlar/pluginler vardı, o yüzden ban sebebiydi. Artık yemezsin muhtemelen.
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 490 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #6 glikojen dedi: Fark ettirmezseniz bir şey olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Bana bag girdi sürekli gelmeyen mesaj için bildirim geliyor. ARDACD dedi: Better Discord'un normalden farkı nedir hocam? Korsan Nitro gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Modlar/Pluginler (sesler falan.) Gibi şeyleri eklemek için. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Fark ettirmezseniz bir şey olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Bana bag girdi sürekli gelmeyen mesaj için bildirim geliyor. ARDACD dedi: Better Discord'un normalden farkı nedir hocam? Korsan Nitro gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Modlar/Pluginler (sesler falan.) Gibi şeyleri eklemek için.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 28 Ekim 2023 #7 ARDACD dedi: Better Discord'un normalden farkı nedir hocam? Korsan Nitro gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Discord'a plugin tema falan eklemeni sağlıyor. Artı 0 Eksi
ARDACD dedi: Better Discord'un normalden farkı nedir hocam? Korsan Nitro gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Discord'a plugin tema falan eklemeni sağlıyor.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #8 Okarun dedi: Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... ToS'a aykırı olmayan pluginleri kullanabilirsiniz. Öbürleri yedirtir. Artı 0 Eksi
Okarun dedi: Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... ToS'a aykırı olmayan pluginleri kullanabilirsiniz. Öbürleri yedirtir.
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 28 Ekim 2023 #9 yilmazefebcir dedi: Bana bag girdi sürekli gelmeyen mesaj için bildirim geliyor. Modlar/Pluginler (sesler falan.) Gibi şeyleri eklemek için. Genişletmek için tıkla... KaptanUfuk dedi: Discord'a plugin tema falan eklemeni sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bende deneyeceğim zaten benim telefonumda da Aero Instagram ve Aero WhatsApp vardı onun gibi bu da iş görür. Artı 0 Eksi
yilmazefebcir dedi: Bana bag girdi sürekli gelmeyen mesaj için bildirim geliyor. Modlar/Pluginler (sesler falan.) Gibi şeyleri eklemek için. Genişletmek için tıkla... KaptanUfuk dedi: Discord'a plugin tema falan eklemeni sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bende deneyeceğim zaten benim telefonumda da Aero Instagram ve Aero WhatsApp vardı onun gibi bu da iş görür.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 28 Ekim 2023 #10 ARDACD dedi: Tamam o zaman bende deneyeceğim zaten benim telefonumda da Aero Instagram ve Aero WhatsApp vardı onun gibi bu da iş görür. Genişletmek için tıkla... Bd sadece bilgisayar için. Mobil için bluecord var (Android) ama kendi sitesinden indirmeniz lazım. Artı 0 Eksi
ARDACD dedi: Tamam o zaman bende deneyeceğim zaten benim telefonumda da Aero Instagram ve Aero WhatsApp vardı onun gibi bu da iş görür. Genişletmek için tıkla... Bd sadece bilgisayar için. Mobil için bluecord var (Android) ama kendi sitesinden indirmeniz lazım.