Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Merhaba ben Better Discord kullanıyordum. Ancak ban yedirttiği haberini duydum ve sildim komple. Ban yer miyim? Hesabım önemli çünkü.
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #11 ArdaBey0 dedi: Tamam o zaman bende deneyeceğim zaten benim telefonumda da Aero Instagram ve Aero WhatsApp vardı onun gibi bu da iş görür. Genişletmek için tıkla... Evet görür işini de better Discord APK var mı? Artı 0 Eksi
ArdaBey0 dedi: Tamam o zaman bende deneyeceğim zaten benim telefonumda da Aero Instagram ve Aero WhatsApp vardı onun gibi bu da iş görür. Genişletmek için tıkla... Evet görür işini de better Discord APK var mı?
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.405 Çözümler 11 28 Ekim 2023 #12 Vallahi eskiden 1.5 yıla yakın süre kullandım ama ban yemedim. Biri raporlamadığı sürece sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Vallahi eskiden 1.5 yıla yakın süre kullandım ama ban yemedim. Biri raporlamadığı sürece sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum.
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 28 Ekim 2023 #13 yilmazefebcir dedi: Evet görür işini de better Discord APK var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam PC'ye indireceğim Better Discord'u ben telefonu örnek olarak söyledim. Artı 0 Eksi
yilmazefebcir dedi: Evet görür işini de better Discord APK var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam PC'ye indireceğim Better Discord'u ben telefonu örnek olarak söyledim.
yilmazefebcir Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #14 ArdaBey0 dedi: Yok hocam PC'ye indireceğim better Discord'u ben telefonu örnek olarak söyledim. Genişletmek için tıkla... He tamam o zaman iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
ArdaBey0 dedi: Yok hocam PC'ye indireceğim better Discord'u ben telefonu örnek olarak söyledim. Genişletmek için tıkla... He tamam o zaman iyi akşamlar.