Better Discord ile gizli mesaj nasıl görüntülenir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX1650 TUF

RYZEN 5 3500

16GB RAM 3200 MHz

A320M-K
Bettter Discord'da hangi eklentiyi kurarsam gizli mesajı görüntülerim?
Bir kanal ve o kanaldaki mesaj 5 seviye olunca geliyor. Ben nasıl bunu görüntülerim?

https://_lighty_.gitlab.io/bdstuff/?plugin=MessageLoggerV2

Messagelogger silinen mesajları gösterir ama diğer dediğiniz eklentiyi biraz daha açıklar mısınız?

https://_lighty_.gitlab.io/bdstuff/?plugin=MessageLoggerV2

Messagelogger silinen mesajları gösterir ama diğer dediğiniz eklentiyi biraz daha açıklar mısınız?
Şimdi ben seviye ile açılan bir mesajı görmek istiyorum.
(Kanal açık ona eklenti ile bakmıyorum kanal boş güzüküyor)
Kanal boş mesaj gözükmüyor 5 level olursam mesaj gözükecek ama ben level ile uğraşmak istemiyorum.
Görüntüleyemezsin.
Öyle bir eklenti yok mu?

Zamanında bende kullandım ama öyle bir eklentiyle karşılaşmadım.

Bir role özel olan kanalı o rol sizde olmadan göremezsin.

Bettter Discord'da hangi eklentiyi kurarsam gizli mesajı görüntülerim?
Bir kanal ve o kanaldaki mesaj 5 seviye olunca geliyor. Ben nasıl bunu görüntülerim?

Konu açılalı bayağı bir olmuş ama yeni okuyacaklar içinde bir bilgilendirme olsun. Bu tarz Better Discord plugin eklentileri olmaz. Gizlilik açısından bu tarz bir eklentinin paylaşılmasını da Better Discord'un offical sitesinde bulamazsın. Çünkü bahsettiğin konu bayağı bir sıkıntı durum. Mesela booster karşılığında veya para karşılığında dosya paylaşımı yapan sunucular için de bir vahim durum oluyor bu.
Bu tarz eklentilerin yapılacağını ve paylaşılacağını düşünmüyorum. Eğer paylaşılır ise de bilinmedik yerlerde paylaşılır ve oda sisteminizin sağlık açısından güvenli bir indirme olacağını sanmıyorum. Plugin indireceğim diye sisteme zarar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…