Better Discord kullanmak ban sebebi mi?

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Discord'da birisi better Discord kullanıyor. Bana SS atmıştı. Bunu Discord desteğe atsam kullanıcı ban yer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'da birisi better Discord kullanıyor. Bana SS atmıştı. Bunu Discord desteğe atsam kullanıcı ban yer mi?

Discord'da hiçbir arkadaşınız yoksa ve hiçbir sunucuda değilseniz istediğiniz kadar kullanın yemezsiniz. Eğer sizi biri raporlarsa yersiniz.

Moderatör konunun başlığını değiştirmiş de herhalde ben kullanmayacağım kullanan birisi var ben bunun ssiyle birlikte Discord desteğe yollarsam kullanıcı ban yer mi?

Moderatör konunun başlığını değiştirmiş de herhalde ben kullanmayacağım kullanan birisi var ben bunun ssiyle birlikte Discord desteğe yollarsam kullanıcı ban yer mi?

Evet o kullanıcı eğer düzgün bir SS yollarsan ban yer. Ama destek süresi uzun olabilir.

Hocam zaten sizin kullandığınızı söylememiş ben açıkcası başlığı açarken bir soru olarak gördüm bu arkadaş kullanıyor uyarayım diye girmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…